Neler Yeni

Toplama mı laptop mu

LeeGZe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Necdet Erdem Kopuz
Öğrenciyim 7. sınıfa gidiyorum, alacağım pc nin beni en az lise sonuna kadar götürmesi gerekiyor, arada arkadaşlarımla oyun oynayacağım ve seçeceğim lisede ekran kartıyla ilgili çizim animasyon vb şeyler olacak, fen lisesi seçeceğim, taşımak anlamında laptop istiyorum ancak performans kayıpları laptopta çok fazla oluyor, kasa alsam taşıyamayacağım ancak performans daha iyi olacak, sizce hangisini tercih etmeliyim? (lütfen tarafsız bir şekilde cevap verin o fiyata masaüstü toplarsın tarzı şeyler yazmayın)

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Bütçeye de biraz bağlı, mesela 5000TL masaüstü ve dizüstü dersen masaüstü derim ama 10000TL dersen dizüstü hayli hayli işini görür

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Öğrenciyim 7. sınıfa gidiyorum, alacağım pc nin beni en az lise sonuna kadar götürmesi gerekiyor, arada arkadaşlarımla oyun oynayacağım ve seçeceğim lisede ekran kartıyla ilgili çizim animasyon vb şeyler olacak, fen lisesi seçeceğim, taşımak anlamında laptop istiyorum ancak performans kayıpları laptopta çok fazla oluyor, kasa alsam taşıyamayacağım ancak performans daha iyi olacak, sizce hangisini tercih etmeliyim? (lütfen tarafsız bir şekilde cevap verin o fiyata masaüstü toplarsın tarzı şeyler yazmayın)
Aldığın şeyi peşine taşıman gerekmiyorsa elbette masaüstü

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
taşıman gerekeceğini düşünüyorsan laptop tek çare zaten. Buna karar ver bence.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
10 bin liralık laptopla alacağın performansı 5bin liralık toplamayla alırsın. Toplama yani.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

LeeGZe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Necdet Erdem Kopuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçem 7000-10000 arası

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
kullanım amacınıza göre değişecektir.Seyahat eden birisiyseniz laptop alabilirsiniz

LeeGZe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Necdet Erdem Kopuz
örneğin masaüstü OC bi 2060 ile max-Q bir 2060 arasındaki fark ne olur

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
lütfen sebebini açıklayarak söyle.
Bilgisayarı illa hep yanında taşımayacaksan tabii ki de toplama almanı tavsiye ederim.Laptop'a 20k verirsin,toplamada 10k'ya o performansı götürür ve bence daha uzun ömürlüler.Parçada bir sıkıntı olursa yenisini tak.

Top Bottom