Neler Yeni

Toplama mı laptop mu

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öğrenciyim 7. sınıfa gidiyorum, alacağım pc nin beni en az lise sonuna kadar götürmesi gerekiyor, arada arkadaşlarımla oyun oynayacağım ve seçeceğim lisede ekran kartıyla ilgili çizim animasyon vb şeyler olacak, fen lisesi seçeceğim, taşımak anlamında laptop istiyorum ancak performans kayıpları laptopta çok fazla oluyor, kasa alsam taşıyamayacağım ancak performans daha iyi olacak, sizce hangisini tercih etmeliyim? (lütfen tarafsız bir şekilde cevap verin o fiyata masaüstü toplarsın tarzı şeyler yazmayın)
dostum bence msıı laptop bak çizim için masaüstü saçma olur
okla götürmek zorunda kalıcaksın bence seçimini msi dan bir laptop olarak seç

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ünsal Berk Döngeller
Kullanışa göre değişir aslında, sen nasıl kullanacaksan ona göre tercih etmen gerekir. Ama masaüstü toplamaların performansı soğutması bence laptoplara göre daha güzel ve daha bütçeye uygun. Ama benim işimi laptop görüyor oraya buraya taşır arkadaşlarımla takılır ünide tezlerime bakarım, orada burada ödev yaparım ya da her zaman yanımda taşımam gerekli diyorsan kesinlikle laptop almalısın. Yani senin kullanışına göre değişmekte.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
çizim işlerinde okula görürmeyeceğim hep evde olur %100 garanti veriyorum dersen masaüstü

LeeGZe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Necdet Erdem Kopuz
msi düşünmüyorum çünkü monitörlerinde 5 veya daha az ölü piksel varsa iade almıyorlar

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Bir yere taşımayacaksan 10.000 tllik bir masaüstüne 15 lik laptop aynı performans verir ve o kadar rahat olmaz.

LeeGZe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Necdet Erdem Kopuz
şimdi öncelikle ben 7. sınıfım ve üni için net bi şekilde ileride rtx 6070 li bi laptop alırım benim için lisede idare edicek bi pc lazım aynı zamanda güncel oyunları oynatması lazım haliyle agalarımla oyun oynayacağım arada

Top Bottom