Stoklar çok az fiyatlar çok pahalı hemen almanız gerekiyor mu?Peki laptop veya masaüstü olarak önerileriniz nelerdir?
herşeyi konunun ana mesajında belirttim.Ne amaçla kullanacağına bağlı. Üniversite öğrencisisin arkadaşlarınla bi evde toplanıp oyun mu oynuyorsunuz ? Okul projelerin için okula götürmen gerekecek mi ? Sadece ben kendi evimde oturup oynayacağım dersen laptop fantazisine girme ben girdim pişmanım.
Butce 7bin mi 10 bin mi aralarinda cok fark var yani 10bin tl lik bir pc olsa da olr değil miherşeyi konunun ana esajında belirttim.
Kanka adamın kendi düşüncesi vardır insanlardan da bilgi almak istiyordur ne vav bunda?sorunun cevabı sende ama millete soruyorsun.Taşımak istiyorsan laptop,sabitse masaüstü.Kararını verdikten sonra konu aç.( bu sistem bu fiyata alınır mı? veya bu laptop bu fiyata alınır mı?)
@5x_d4emon ?Laptoplara hakaret etmiş oluruz
tamamda kendisi kullanacak sonuçta milletten tavsiye almasına gerek varmı ? dediğim gibi bir laptop veya hazır sistem vs gösterir bu alınır mı? diye,o zaman tartışılır.Bu konu bana kalırsa tartışmaya kapalı.Kanka adamın kendi düşüncesi vardır insanlardan da bilgi almak istiyordur ne vav bunda?