Neler Yeni

Toplama mı laptop mu

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Toplama daha iyi olur, aynı paraya daha fazla performans alırsın, daha uzun süre rahat edersin.

LeeGZe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Necdet Erdem Kopuz
Peki laptop veya masaüstü olarak önerileriniz nelerdir?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Aynı paraya 1650 ekran kartlı laptop almak yerine 5600xt ekran kartlı masaüstü topladım. Hoş şimdi fiyatlar uçtu ama, hala laptop çok daha pahalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Çağatay
Ne amaçla kullanacağına bağlı. Üniversite öğrencisisin arkadaşlarınla bi evde toplanıp oyun mu oynuyorsunuz ? Okul projelerin için okula götürmen gerekecek mi ? Sadece ben kendi evimde oturup oynayacağım dersen laptop fantazisine girme ben girdim pişmanım.

LeeGZe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Necdet Erdem Kopuz
Ne amaçla kullanacağına bağlı. Üniversite öğrencisisin arkadaşlarınla bi evde toplanıp oyun mu oynuyorsunuz ? Okul projelerin için okula götürmen gerekecek mi ? Sadece ben kendi evimde oturup oynayacağım dersen laptop fantazisine girme ben girdim pişmanım.
herşeyi konunun ana mesajında belirttim.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
sorunun cevabı sende ama millete soruyorsun.Taşımak istiyorsan laptop,sabitse masaüstü.Kararını verdikten sonra konu aç.( bu sistem bu fiyata alınır mı? veya bu laptop bu fiyata alınır mı?)

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Çok fazla taşıyorsan laptop, ama taşımam diyorsan masaüstü çok daha iyi olur.

Rouch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emre Yılmaz
sorunun cevabı sende ama millete soruyorsun.Taşımak istiyorsan laptop,sabitse masaüstü.Kararını verdikten sonra konu aç.( bu sistem bu fiyata alınır mı? veya bu laptop bu fiyata alınır mı?)
Kanka adamın kendi düşüncesi vardır insanlardan da bilgi almak istiyordur ne vav bunda?

LeeGZe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Necdet Erdem Kopuz
aslında net bi şekilde kasa almak istiyorum ancak canlı derslere telefonla girmek sorun ve şuan ethereum muabbetinden dolayı piyasada ekran kartı yok.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Kanka adamın kendi düşüncesi vardır insanlardan da bilgi almak istiyordur ne vav bunda?
tamamda kendisi kullanacak sonuçta milletten tavsiye almasına gerek varmı ? dediğim gibi bir laptop veya hazır sistem vs gösterir bu alınır mı? diye,o zaman tartışılır.Bu konu bana kalırsa tartışmaya kapalı.

Top Bottom