Neler Yeni

TOPLAMA PC ALDIM KURAMIYORUM!

ayakliPC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan
X firmadan aldığın bilgisayarı Y firmasına monte ettirirsen ve hani olmaz olmaz da bir de parçalardan biri arızalı çıkarsa bu sefer iş daha da içinden çıkılmaz bir hal alır.

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
ozan başaran
kutunun içinden çıkan kitapçıkları pür dikkat okuyarak yapın. telaşlanmanıza gerekecek bir şey yok yapacağınız ve karşılaşacağınız her türlü şey ürünün kitapçığında yazıyor zaten

ayakliPC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan
Bileşenlerini yazsan daha kolay olurdu, şöyle ki fanları takamadığını söylüyorsun ya hani, biz en azından sana şey söylerdik, şu fanlar anakarta bağlanacak şu fanlar doğrudan güç kaynağına ya da fan kontrolcüsüne bağlanacak gibi yönlendirirdik.

yksazmani

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
can violenteer
Vatan veriyodur bence yakınsa normal git sor evet derse parçaları götürürsün
aradım vermiyorlarmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bileşenlerini yazsan daha kolay olurdu, şöyle ki fanları takamadığını söylüyorsun ya hani, biz en azından sana şey söylerdik, şu fanlar anakarta bağlanacak şu fanlar doğrudan güç kaynağına ya da fan kontrolcüsüne bağlanacak gibi yönlendirirdik.
anakarta bağlanacak fanlar ama öndeki fanlar ve arka fan iki farklı kablo anakartın üstünde ise tek giriş var

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Daha büyük sorunlar yaşamamak için şehrinde bulunan iyi bir pc servisine gidebilirsin.Montaj esnasında yanında duracağını söylersin,hem böylece toplama işinide öğrenmiş olursun.Ücretini öder,kasanı alır gelirsin.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,557
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

ayakliPC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan
aradım vermiyorlarmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakarta bağlanacak fanlar ama öndeki fanlar ve arka fan iki farklı kablo anakartın üstünde ise tek giriş var
Bileşenlerini yazmanı o yüzden söyledim, anakartın H ya da A serisi ise PWM haricinde fan çıkışı yoktur yüksek ihtimal.
Kasa fanların A-RGB ya da RGB olmadığı sürece, PWM üzerinden bağlayabilirsin, hepsini aynı anda bağlayabilmek için kutu içeriğinde yoksa eğer PWM splitter tarzı bir ürün yardımcı olacaktır.
KAsa fanların 4-pin 12V RGB ya da 3-pin 5V A-RGB ise, bahsettiğim seri H ve A serisi anakartların büyük bir çoğunluğunda bu headerslar olmadığı için ayıca bir fan kontrolcüsü kullanmak gerekir. Eğer kasanda böyle bir kontrolcü varsa, kasanın fan kontrolcüsüne tüm fanları bağlayabilir ve reset butonu ile renk modları arasında geçiş yapabilirsin.

Uzun lafın kısası, aldığın bileşenlerin tam ne olduğunu ve problemi detaylı olarak foruma yazarsan çözüm üretilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,005,648
Üyeler
159,374
Son üye
yuvbhjsat976
Top Bottom