Toplama PC vs laptop

Reaksiyon skoru
38
Ailem bana 6 Haziran doğum günümde PC alıcak bütçe yaklaşık 4000 lütfen ne yapmam gerektiğini söyler misiniz bu işlerde yeniyim toplama PC fiyatları düşermi çıkarmı yardımcı olursanız sevinirim.

Abdullah abi şuan pf bir PC topluyor Instagram hikâyesinde gördüm onu bekle bence

toplama sistem kesinlikle

Düşermi sorusuna gelirsek dolar düşerse düşer kardeşim.

Toplama herzaman avantajdır 5000tl topladığın bi pc düşün ekran kartı 2060 olsun aynı para 1050 li laptop alıyorsun bi düşün herzaman toplama daha iyidir 4000 tl bandındada iyi pcler var ama donanım arşivi yeni pc çıkarıcak 1 hafta içinde takip et onu

Düzgün toplanmış sistem daha iyi perfortmans verir. Bu konuda bilgin yoksa hazır sistemlere bakmanı tavisye ederim

Donanım arşivi her bütçeye uygun bilgisayar topluyor o sistemlere bakabilirsin.

Ailem bana 6 Haziran doğum günümde PC alıcak bütçe yaklaşık 4000 lütfen ne yapmam gerektiğini söyler misiniz bu işlerde yeniyim toplama PC fiyatları düşermi çıkarmı yardımcı olursanız sevinirim.
Fiyat düşer mi bilemem ama kesinlikle toplama pc öneririm ama ben laptop alacağım çünkü ihtiyaçlarımı laptop karşılıyor. Taşınırken, bir yere giderken laptop çok rahat oluyor ama kolay ısınıyor ve fiyatları pahalı. Bu yüzden ihtiyaçlarını belirlemen lazım ama toplama pcye yönelmeye çalış çünkü 4000₺ bandında ileriye dönük bir laptop alamazsın ama bununla beraber geforce now çok gelişebilir ve yüksek donanıma gerek kalmayabilir. Aga alma ya, boşver; ben de vazgeçtim. Böyle karmaşık piyasa mı olur.

bu konu tartışmaya kapalıdır bence eğer ben bilgisayarımı oraya buraya götürürüm diyorsa laptop ol ama klişe bir laf olucak ''O paraya masaüstü toplarsın'' :D
Hem de çok daha iyi performansa

4000 TL'ye iyi bir laptop alınamaz, bence toplama PC al.

Geri