- Reaksiyon skoru
- 1,150
pchocası olan sistemi alma 2k falan daha pahalı benim attığım linktekini alHocam ben o sogutucuyu goremiyorum seceneklerde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O nasil oluyor hocam
pchocası olan sistemi alma 2k falan daha pahalı benim attığım linktekini alHocam ben o sogutucuyu goremiyorum seceneklerde.
O nasil oluyor hocam
Tamam da ikisi de ayni sistem. Zaten sjzin attiginizdan alacagim ama hicbir farki yok ve islemciyi de sogutmuyor.pchocası olan sistemi alma 2k falan daha pahalı benim attığım linktekini al
kanka baktımda o çöp coolermaster ml240a 3k fark asla verilmez kalsın gelen soğutucu sana render almadığın sürece yeter alsan bile yeter de o farkı asla verme daha sonra kendin phantom spirit takarsınO nasil oluyor hocam
Tamam da ikisi de ayni sistem. Zaten sjzin attiginizdan alacagim ama hicbir farki yok ve islemciyi de sogutmuyor.
Evet biraz araştırınca gayet yeterli oldugunu gordum. Tesekkurler.kanka baktımda o çöp coolermaster ml240a 3k fark asla verilmez kalsın gelen soğutucu sana render almadığın sürece yeter alsan bile yeter de o farkı asla verme daha sonra kendin phantom spirit takarsın
stres testinde 72 derece gösteriyor yüksek sıcaklık değil bunlar, cidden değmez o çöp soğutucuya yükseltmene