Toplama Sistem Değerlendirme

Eikori

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar. Gerek buradaki farklı farklı parçalar hakkında dönen muhabbetler gerekse de sıcak fırsatlar köşesinde gördüğüm indirimler sonucunda bir nevi bu platform sayesinde kendime bir sistem topladım. Parçalar:
Sapphire 9070 xt pulse gpu
Ryzen 5 9600x işlemci
Msi B850 Pro anakart
Corsair 32 GB (16x2) 6000mhz cl36 DDR5 ram
Kingston Kc3000 1 tb m2ssd
Thermalright phantom spirit evo 120mm işlemci soğutucu
Thermaltake view 380 kasa (içerisinde thermaltake gx3 850w gold psu ile birlikte)
Şeklinde satın aldım. Bu sistemde dengesiz olduğunu düşündüğünüz veya değişmesi gerek dediğiniz bi nokta var mıdır? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Selamlar. Gerek buradaki farklı farklı parçalar hakkında dönen muhabbetler gerekse de sıcak fırsatlar köşesinde gördüğüm indirimler sonucunda bir nevi bu platform sayesinde kendime bir sistem topladım. Parçalar:
Ryzen 5 9600x işlemci
Msi B850 Pro anakart
Thermaltake view 380 kasa (içerisinde thermaltake gx3 850w gold psu ile birlikte)
Şeklinde satın aldım. Bu sistemde dengesiz olduğunu düşündüğünüz veya değişmesi gerek dediğiniz bi nokta var mıdır? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Gayet güzel. Keşke daha düşük gecikmeli bir Ram olsaymış daha güzel olurmuş

Ryzen 5 9600x işlemci
Msi B850 Pro anakart
Soğutucu sanki çok pahalıydı diye hatırlıyorum hocam ne kadardı?

4 bin tuttu hocam. Sıvı soğutma almak istemedim bakımı vb. Sebeplerden ötürü kişisel olarak hava soğutma kullanmayı tercih ettim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim.
Hocam Phantom Spirit 120SE falan da alabilirsiniz 2600 civarıydı o galiba. Evo biraz sesli çalışıyor.

4 bine hava soğutma almak saçma bence. sıvı soğutmanın ne bakımı var ki

Ateş ediyor paran kaldıysa 4k oled al keyfine bak.

4 bine hava soğutma almak saçma bence. sıvı soğutmanın ne bakımı var ki
Yakın bi arkadaşım sıvı soğutma kullanırken sıvı tasmis ve pc ye hasar vermişti ayrica divi değişimi işinde de biraz sakar bi insan olduğumdan risk almak istemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ateş ediyor paran kaldıysa 4k oled al keyfine bak.
İtopya karne indirimlerinde 18 k ya düşen aoc monitörü aldim hocam 2k çözünürlükte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,145
Üyeler
197,625
Son üye
qlpxr
Geri