- Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun Süre Hazır Sistemleri Takip Ettim Çoğunda Ya Kötü Bileşenler Vardı yada Fiyatları Bileşenlere Göre Absürt Kaçıyordu Dedim Toplama Olsun Kaliteli Parçalar OlsunNeden hazır bakmıyorsun
Uzun Süre Hazır Sistemleri Takip Ettim Çoğunda Ya Kötü Bileşenler Vardı yada Fiyatları Bileşenlere Göre Absürt Kaçıyordu Dedim Toplama Olsun Kaliteli Parçalar OlsunNeden hazır bakmıyorsun
Hocam ben de amazondan şu ram'in siparişini verdim bu da alınmaz mı diyorsun ? https://amzn.eu/d/iIonxlXbu güzel tercih olur.
Diğer ramin chip seti ise aşağıda.
XPG lancer ram iyidir. Bütçenize göre seçimi siz yapın. Patriot Viper Venom ramlerde gayet güzeldir.Bu Ram Nası Peki Hocam Duruma Göre Bunuda Düşünüyorum![]()
XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL30 AX5U6000C3016G-CLARBK Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL30 AX5U6000C3016G-CLARBK Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL30 AX5U6000C3016G-CLARBK Ram özelliklerini incele, 2.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır Hocam Teşekkürler Bide F/P B850 Anakart Öneriniz Varmıdır
Sağolun HocamXPG lancer ram iyidir. Bütçenize göre seçimi siz yapın. Patriot Viper Venom ramlerde gayet güzeldir.
Hazır Sistemmi BakmalıyımNeden hazır bakmıyorsun
ramin kodunu yazdım fakat msi sitesinde çıkmadı fakat asus tarafında çıkabilir. Aşağıda ki fotoğrafa bakacak olursak SK Hynix çıkma ihtimali yüksek.Hocam ben de amazondan şu ram'in siparişini verdim bu da alınmaz mı diyorsun ? https://amzn.eu/d/iIonxlX
O zaman da çok pahalıya geliyor hele ki şu ram fiyatları işleri epey zorlaştırdıUzun Süre Hazır Sistemleri Takip Ettim Çoğunda Ya Kötü Bileşenler Vardı yada Fiyatları Bileşenlere Göre Absürt Kaçıyordu Dedim Toplama Olsun Kaliteli Parçalar Olsun
En Azından Kaliteli Parçalar Olsunki Daha Sağlam Olur Uzun Ömürlü Olur Diye Düşündüm Hazır Sistemlerdeki Dandirik Parçalara Para Vermektense Biraz Daha Koyar Kaliteli Parça Alırım DedimO zaman da çok pahalıya geliyor hele ki şu ram fiyatları işleri epey zorlaştırdı
Teşekkürler hocam yanıt için hynix ise alınır o zaman umarım öyle çıkar.ramin kodunu yazdım fakat msi sitesinde çıkmadı fakat asus tarafında çıkabilir. Aşağıda ki fotoğrafa bakacak olursak SK Hynix çıkma ihtimali yüksek.
Maks bütçe nedirEn Azından Kaliteli Parçalar Olsunki Daha Sağlam Olur Uzun Ömürlü Olur Diye Düşündüm Hazır Sistemlerdeki Dandirik Parçalara Para Vermektense Biraz Daha Koyar Kaliteli Parça Alırım Dedim
Konuyla ilgili daha detaylı bilgi istiyorsanız, Nebi Akgün var youtube da oraya bakabilirsin. Gayet güzel anlatıyor, bizler gibi bilgisayar toplayacak arkadaşlara fiyat performans olarak yardımcı oluyor. Ve basit bir dil ile bu konuları aktarıyor.Teşekkürler hocam yanıt için hynix ise alınır o zaman umarım öyle çıkar.
72-73 En FazlaMaks bütçe nedir