Neler Yeni

Toplamayi dusundugum bu sisteme bir ekran karti onerisi yapmaniz lazim.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kıvanç Sönmez
knk benim sistemle aynı en az rx6600 en fazla rx7600 al sıkıntısız oyun oyna;)

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
tek tek alırsanız pahalıya gelir onun yerine hazır sistem almanı öneririm. hem daha ucuza gelir hem daha iyisini alabilirsin duruma göre. şu an piyasadaki hazır sistemleri bilmiyorum da toplam bütçeni söylersen yardımcı olmaya çalışırım.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
vladimiz putin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk benim sistemle aynı en az rx6600 en fazla rx7600 al sıkıntısız oyun oyna;)
arc a750 arada indirime giriyor duserse alirim dusmezse 2. el bi rx7600 dusunuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek tek alırsanız pahalıya gelir onun yerine hazır sistem almanı öneririm. hem daha ucuza gelir hem daha iyisini alabilirsin duruma göre. şu an piyasadaki hazır sistemleri bilmiyorum da toplam bütçeni söylersen yardımcı olmaya çalışırım.
pek guzel sistem bulamadim son zamanlarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Jacquez Salvador
Kesinlikle OEM sistem alın, tek tek almanız çok mantıksız her yönden. Hele de sizin alacağınız düzeyde bir sistemi tek tek almak daha da kötü, araştırmanızı öneririm. Denk gelirse alırsınız, fiyat-performans olan o

Top Bottom