Toplamayi dusundugum bu sisteme bir ekran karti onerisi yapmaniz lazim.

vladvlad

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
tek tek alırsanız pahalıya gelir onun yerine hazır sistem almanı öneririm. hem daha ucuza gelir hem daha iyisini alabilirsin duruma göre. şu an piyasadaki hazır sistemleri bilmiyorum da toplam bütçeni söylersen yardımcı olmaya çalışırım.

knk benim sistemle aynı en az rx6600 en fazla rx7600 al sıkıntısız oyun oyna;)
arc a750 arada indirime giriyor duserse alirim dusmezse 2. el bi rx7600 dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek tek alırsanız pahalıya gelir onun yerine hazır sistem almanı öneririm. hem daha ucuza gelir hem daha iyisini alabilirsin duruma göre. şu an piyasadaki hazır sistemleri bilmiyorum da toplam bütçeni söylersen yardımcı olmaya çalışırım.
pek guzel sistem bulamadim son zamanlarda

Kesinlikle OEM sistem alın, tek tek almanız çok mantıksız her yönden. Hele de sizin alacağınız düzeyde bir sistemi tek tek almak daha da kötü, araştırmanızı öneririm. Denk gelirse alırsınız, fiyat-performans olan o

Geri