45k ' ya Topladıgım Bu Cs tarzı Toplama Degisme Onerisi Varmı

Anakart işlemciyi besliyorsa pek bir sorun olmaz ama ne kadar fazla donanım o kadar iyi
Hocam anakart yeterince yeterli zaten giriş seviyesi değil ortanın ortası ideal yani bu parçalara , psu da FSP nin yani kendini kanıtlamış bir marka hiçbir eksiklik göremedim ben

80 bronz psu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en azından silver almak daha mantıklı benim kendi düşüncem
Sadece verimliliği bir tık düşük onun haricinde malzeme kalitesi dandik bir psu değil ki saçma sapan markalar gibi

Sadece verimliliği bir tık düşük onun haricinde malzeme kalitesi dandik bir psu değil ki saçma sapan markalar gibi
Benimde ilk psum FSP idi ama bu sisteme yakışan bir psu değil ondan bahsediyorum hocam dala verimli bir psu alınabilir tuzlu olur biraz ama kendi şahsi görüşüm psu ve anakartı boşlamamak yönünde

Benimde ilk psum FSP idi ama bu sisteme yakışan bir psu değil ondan bahsediyorum hocam dala verimli bir psu alınabilir tuzlu olur biraz ama kendi şahsi görüşüm psu ve anakartı boşlamamak yönünde
Hocam bütçesi varsa gold alsın tabi arkadaş ama anakart bana kalırsa bu sisteme göre fazlasıyla yeterli

Hocam bütçesi varsa gold alsın tabi arkadaş ama anakart bana kalırsa bu sisteme göre fazlasıyla yeterli
4070 super ve 7500f ile 650w fsp kullanıyorum ben

Orası öyle hocam ama dediğim gibi benim şahsi görüşüm kendi sistemindedir bu politikayla gittim memnunum şuan

4070 super ve 7500f ile 650w fsp kullanıyorum ben
7800xt 5700x3d 750W gold corsair psu var bendede

Geri