𝗕𝗮𝘆𝗿𝗼°
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 706
Onuda gördüm hocam ama 7600le de 7500f farkı yokSiz bilirsiniz hocam işlemci için 9600x ten 7600 çekilebilir diyenlerde çok biraz dolandım oyun performansı aynıymış
Onuda gördüm hocam ama 7600le de 7500f farkı yokSiz bilirsiniz hocam işlemci için 9600x ten 7600 çekilebilir diyenlerde çok biraz dolandım oyun performansı aynıymış
cs oynayacağım diyor hocam zaten cs için çok bile bana kalırsa bu sistemOnuda gördüm hocam ama 7600le de 7500f farkı yok
Yeni olduğu için ddr5 dizmek mantıklı hareket amacs oynayacağım diyor hocam zaten cs için çok bile bana kalırsa bu sistem
Zaten fazla evet hocam @efecolakk işlemciyi 7600x te düşürebiliriz istersen bütce biraz daha rahatlamış olurcs oynayacağım diyor hocam zaten cs için çok bile bana kalırsa bu sistem
Anakartı daha iyi bir şey almak daha mantıklı bütçeden artırılacaksaZaten fazla evet hocam @efecolakk işlemciyi 7600x te düşürebiliriz istersen bütce biraz daha rahatlamış olur
Bütceyi düşürmeye çalışıyoruz zaten hocam ben b650gaming plus önerdim ona da fazla dedilerAnakartı daha iyi bir şey almak daha mantıklı bütçeden artırılacaksa
Anakart işlemciyi besliyorsa pek bir sorun olmaz ama ne kadar fazla donanım o kadar iyiBütceyi düşürmeye çalışıyoruz zaten hocam ben b650gaming plus önerdim ona da fazla dediler
Eğer işlemci 7600x olursa bu anakart yeterli bence 9600x e de yeterli zaten buBütceyi düşürmeye çalışıyoruz zaten hocam ben b650gaming plus önerdim ona da fazla dediler
Hocam anakart yeterince yeterli zaten giriş seviyesi değil ortanın ortası ideal yani bu parçalara , psu da FSP nin yani kendini kanıtlamış bir marka hiçbir eksiklik göremedim benAnakart işlemciyi besliyorsa pek bir sorun olmaz ama ne kadar fazla donanım o kadar iyi
80 bronz psuHocam anakart yeterince yeterli zaten giriş seviyesi değil ortanın ortası ideal yani bu parçalara , psu da FSP nin yani kendini kanıtlamış bir marka hiçbir eksiklik göremedim ben
en azından silver almak daha mantıklı benim kendi düşüncem80 bronz psu
Sadece verimliliği bir tık düşük onun haricinde malzeme kalitesi dandik bir psu değil ki saçma sapan markalar gibi80 bronz psu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en azından silver almak daha mantıklı benim kendi düşüncem
Benimde ilk psum FSP idi ama bu sisteme yakışan bir psu değil ondan bahsediyorum hocam dala verimli bir psu alınabilir tuzlu olur biraz ama kendi şahsi görüşüm psu ve anakartı boşlamamak yönündeSadece verimliliği bir tık düşük onun haricinde malzeme kalitesi dandik bir psu değil ki saçma sapan markalar gibi
Hocam bütçesi varsa gold alsın tabi arkadaş ama anakart bana kalırsa bu sisteme göre fazlasıyla yeterliBenimde ilk psum FSP idi ama bu sisteme yakışan bir psu değil ondan bahsediyorum hocam dala verimli bir psu alınabilir tuzlu olur biraz ama kendi şahsi görüşüm psu ve anakartı boşlamamak yönünde
4070 super ve 7500f ile 650w fsp kullanıyorum benHocam bütçesi varsa gold alsın tabi arkadaş ama anakart bana kalırsa bu sisteme göre fazlasıyla yeterli
Orası öyle hocam ama dediğim gibi benim şahsi görüşüm kendi sistemindedir bu politikayla gittim memnunum şuanHocam bütçesi varsa gold alsın tabi arkadaş ama anakart bana kalırsa bu sisteme göre fazlasıyla yeterli
7800xt 5700x3d 750W gold corsair psu var bendedeHocam bütçesi varsa gold alsın tabi arkadaş ama anakart bana kalırsa bu sisteme göre fazlasıyla yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4070 super ve 7500f ile 650w fsp kullanıyorum ben