45k ' ya Topladıgım Bu Cs tarzı Toplama Degisme Onerisi Varmı

Ddr4 değil bu bütceden dolayı Rami tek slot attım sonradan siz aynı modeli tekrar alıp iki ram şeklinde kullanırsınız diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu görmedim hocam

Anakart önerin varmı bundan başka bana 9600x alıp giriş seviye anakart mantıklı gelmedi
https://www.akakce.com/anakart/en-u...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxiWnhtwETX-j13FSxFrqZW_ yani 1.1 k fark var en azından az daha zorlasa 9700x alır.

ABi simdi ben bilmiyorum cok her kafadan ayri seyler cikiyor kesin cevapli dermisiniz 16 gb ram yeterlimi bu sisteme anakart hakkinda napayim

ABi simdi ben bilmiyorum cok her kafadan ayri seyler cikiyor kesin cevapli dermisiniz 16 gb ram yeterlimi bu sisteme anakart hakkinda napayim
16gb ram yetmez kral 32 veya 64 2x16 veya tek slot 32 alayım ileride 1 tane daha alayım dersen öylede yapabilirsin ama monitörün kaç hz 360 hz felan mı

Ana karti dusureyimmi prodan normale

16gb ram yetmez kral 32 veya 64 2x16 veya tek slot 32 alayım ileride 1 tane daha alayım dersen öylede yapabilirsin ama monitörün kaç hz 360 hz felan mı
240

DDR 5 de ramin artık çok olayı yok

.

Ana karti dusureyimmi prodan normale

240
Kral yanlış anlama ama bu sistemle sadece cs oynamazsın 7700xt üzmez ama işlemcinin cs değerlerine bakmanı öneririm 7800xt alman daha faydana olabilir işlemciden biraz kısıp

Kral yanlış anlama ama bu sistemle sadece cs oynamazsın 7700xt üzmez ama işlemcinin cs değerlerine bakmanı öneririm 7800xt alman daha faydana olabilir işlemciden biraz kısıp
Gerçi aradaki fiyat farkı çokmuş 7700xt de sizi üzmezmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,721
Üyeler
174,229
Son üye
hellospontos
Geri