55K Bütçe Sistem Önerisi

ozgurdb

80+
Reaksiyon skoru
1
55k Bütçe ile render ve oyun amaçlı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Aşağıdaki parçaları satın almayı planladım sizce nasıl yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ekran Kartı
5070 ya da 9060xt(henüz çıkmadı ama bekleyebilirim.)
İşlemci
Anakart
Ram
kasa + psu
ssd (2TB olması gerekiyor)
İşlemci Soğutucu

soğutucu da ekle.
Soğutucu halihazırda elimde var, konuya ekledim hocam teşekkürler. Bu sistemi gördüm ama Ram ve SSD'yi istediğim seviyeye getirdiğimde tek tek toplamaktan daha pahalıya geliyor gibi hesapladım.

kendin topladığın daha iyi ram patroit yap 1.5 cepte

intel dönebilirsin b610 ile i7 felan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14700kf render olarak güzel

render odaklı 9900x felan alman gerek

yani gerisi sana kalmış

kendin topladığın daha iyi ram patroit yap 1.5 cepte

intel dönebilirsin b610 ile i7 felan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14700kf render olarak güzel

render odaklı 9900x felan alman gerek

yani gerisi sana kalmış

Hocam mimari render alacağım için (twinmotion ve D5) GPU tarafına daha fazla yük bineceğini araştırdım, bu sebeple 7500f ile şimdilik daha iyi bir ekran kartıyla sistemi kurmayı başlayıp ilerleyen aylarda dediğiniz gibi daha yüksek bir işlemciye çıkmayı düşünüyorum. Sizce uygun bir plan mıdır?

Hocam mimari render alacağım için (twinmotion ve D5) GPU tarafına daha fazla yük bineceğini araştırdım, bu sebeple 7500f ile şimdilik daha iyi bir ekran kartıyla sistemi kurmayı başlayıp ilerleyen aylarda dediğiniz gibi daha yüksek bir işlemciye çıkmayı düşünüyorum. Sizce uygun bir plan mıdır?

o zaman sorun yok ileride kesinlikle yükselt ama

55k Bütçe ile render ve oyun amaçlı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Aşağıdaki parçaları satın almayı planladım sizce nasıl yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ekran Kartı
5070 ya da 9060xt(henüz çıkmadı ama bekleyebilirim.)
İşlemci
Anakart
Ram
kasa + psu
ssd (2TB olması gerekiyor)
İşlemci Soğutucu
güzel bir sistem olmuş 5070 seçmek sizin için daha doğru olur AMD hala iş için rtx kadar iyi değil onun haricinde bios ile işiniz yoksa anakart tercih edilebilir işin gpu yoğunluklu olduğu için ileride işlemci al dememe gerek yok zaten zamanla yükseltirsin kafana göre onun haricinde güzel bir sistem muhtemelen 52 bin civarına gelmiştir

o zaman sorun yok ileride kesinlikle yükselt ama
çok teşekkürler, sizce psu ve kasayı biraz daha iyi bir modele geçirebilir miyim? Önerileriniz var mıdır, genelde forumda bu modelin önerildiğini görüyorum.
güzel bir sistem olmuş 5070 seçmek sizin için daha doğru olur AMD hala iş için rtx kadar iyi değil onun haricinde bios ile işiniz yoksa anakart tercih edilebilir işin gpu yoğunluklu olduğu için ileride işlemci al dememe gerek yok zaten zamanla yükseltirsin kafana göre onun haricinde güzel bir sistem muhtemelen 52 bin civarına gelmiştir
Evet hocam rtx için 5070 serisini tercih etmeyi planlıyorum, şimdilik ekran kartı hariç 27400 oldu. Sizce psu ve kasada bir değişiklik yapmalı mıyım?

çok teşekkürler, sizce psu ve kasayı biraz daha iyi bir modele geçirebilir miyim? Önerileriniz var mıdır, genelde forumda bu modelin önerildiğini görüyorum.

Evet hocam rtx için 5070 serisini tercih etmeyi planlıyorum, şimdilik ekran kartı hariç 27400 oldu. Sizce psu ve kasada bir değişiklik yapmalı mıyım?
hayır onlar kalabilir ram bana pahalı geldi onun yerine 3699 liraya Viper Venom alınabilir artan para ile kc3000 veya renegade SSD alınabilir sizin tercihiniz tabikide

hayır onlar kalabilir ram bana pahalı geldi onun yerine 3699 liraya Viper Venom alınabilir artan para ile kc3000 veya renegade SSD alınabilir sizin tercihiniz tabikide
5070 için model öneriniz var mı peki hocam, 3 fanlı modeller için aradaki fark ödenmeli mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,847
Üyeler
183,021
Son üye
eymnnn
Geri