K1dot
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,872
ölçmedim ölçeyim mi xdben de alacam
senin masa 140cm mi
ölçmedim ölçeyim mi xdben de alacam
senin masa 140cm mi
hee bi ölçsene sana zahmetölçmedim ölçeyim mi xd
metrem yok valla (ama 140 olması lazımhee bi ölçsene sana zahmet
iyi benimki de 140 aşağı yukarı böyle olurmetrem yok valla (ama 140 olması lazım
monitör büyük olmasa hüzel olurdu da ayakları uzun bir de kablo kirliliği variyi benimki de 140 aşağı yukarı böyle olur
ben de 2 sene önce pc aldırırım diye 160lığı direttim, ne pc aldılar ne 160lık masayımetrem yok valla (ama 140 olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
masayı normalde 160 lık yapıcaktık veya 180 lik sonradan yok dedik
Sistem Ferrari, mouse klavye tofaşmasanın üstüne koyma kötü gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
klavye mouse a laf atma bağ kablo harici güzel oldu
ben normalde kasayı yere alıyordum sonra peder beyben de 2 sene önce pc aldırırım diye 160lığı direttim, ne pc aldılar ne 160lık masayı
aradan süre geçti bida denicem şansımı
everest hocam yani ayıp ediyorsun 4 renk kombinasyonu yanıp sönme farede de 8 tane macro tuşu 8 i de birbirini block luyorSistem Ferrari, mouse klavye tofaş
140 iyi, 120 çok kısa geliyor bi süre sonraben normalde kasayı yere alıyordum sonra peder bey
bunu alıcaz dedi o yüzden masayı büyüttükPorge Gaming Mouse Pad 90x40 Mouse Pad XXL Büyük Dikişli Oyuncu Mouse Pad Yıkanabilir Speed Mouse pad (Samurai, 90x40 cm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Porge Gaming Mouse Pad 90x40 Mouse Pad XXL Büyük Dikişli Oyuncu Mouse Pad Yıkanabilir Speed Mouse pad (Samurai, 90x40 cm) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
everest hocam yani ayıp ediyorsun 4 renk kombinasyonu yanıp sönme farede de 8 tane macro tuşu 8 i de birbirini block luyor
140 daraltıyor ya kasayı komidinin üstüne koyacam en son140 iyi, 120 çok kısa geliyor bi süre sonra
hatta 140ta bile daralmaya başladım ben
yeni okudum alltaki mesajı140 daraltıyor ya kasayı komidinin üstüne koyacam en son
ya sistemi topladım ettim de koltuğum yok
Alıntıyı görüntüle
bunun üstüne oturuyorum
![]()
VENTO VG4200S Mid Tower, 850W 80+ Siyah, Temperli Cam, RGB, ATX GAMING KASA
VENTO VG4200S Mid Tower, 850W 80+ Siyah, Temperli Cam, RGB, ATX GAMING KASAwww.bizdehesapli.com
Al geç ne uğraşıyorsun
ne buldumyok almayın diyorum yaw dinleyin beni cyberpunk 10fps (yanlış bilgilendirmeden uyarı yersem sıkıntı)
Masanın üstüne koyun çok güzel görünüyorbu güzel gözükmüyo ki
laaann ne güzel işte miss giibi oohh bi de ben siyah takım yapcam rgbli fan takcam mis![]()