hanzos
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kasayı sipariş verdim sadece kasa içindekiler yok ve geldi sadece kasa yani boş kasa daha kazıklandıgım felan yokçok fena kazıklanmışsınız hocam geçmiş olsun mu hayırlı olsun mu bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitör ve kasa elimde boş kasa monitörden memnunum şuanki fiyatı daha pahalıo fiyata 2070s li sistemvar hocam monitör de dahil kazık yemişsiniz
photo shop ile yaptım logoyuAl bu sistemi rahatına bak RAM in mhz ini arttırabilirsin.
yada bunu alDA-SISTEM/MSI GeForce GTX 1660 VENTUS XS 6G OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
DA-SISTEM/MSI GeForce GTX 1660 VENTUS XS 6G OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM ITOPYA'da.www.itopya.com
rtx 2060 seç![]()
El Capitan | Intel i7 12700KF | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7700 XT 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
o paraya Intel de alınınır sen bilirsin önerdiğim AMD sistemler iyi
Bide dostum logonu nasıl yaptın?
amd kullanacagım bir şey olmazsa
hazır sistem almayacagım sebebi ise boşkasam var zaten + hepsini bi anda alamam
düşündüğünüz için teşekkürler tecrübeli birine danışmak kolay fakat bana sadece sistem toplayabilir extra bi yararı dokunmazDostum sistem belirttiğimiz gibi aşırı pahalı. Senin yararına söylüyoruz.