10400F e OC yapamazsınız ancak stok hali ile 3500X i geçiyor. 3500X OC ile bile yetişemez 10400F e.Şimdi baktım mantıklı olabilir. Soracağım bir konu var ama. 3500 ve 3500x OC 'lumu oluyor ?
10400F de OC mi ?
Arkadaş ne toplayacağımı ne alacağımı hala bulamadım. Kafam iyice karma karışık oldu. Yanlış anlama sana lafım değil. Her mesaj da farklı bir ürün öneriliyor ve araştırıp o ürünlere yöneliyorum ta ki başka birisi farklı bir ürün önerene kadar. Düne kadar 1660s bakıyordum şidmi ise 5500XT nin daha iyi olduğu konusunda mesajlar almaya başladım. Anlaycağın kafam çok karıştı. Yanarlı dönerli bir sistem istemiyorum zaten. Oynayacağım oyunlar da çok güncel değil. 5000-6000 TL arası akıcı düzeyde ve rahatlıkta oyun oynamak istediğim bir PC istiyorum anlayacağın.10400F e OC yapamazsınız ancak stok hali ile 3500X i geçiyor. 3500X OC ile bile yetişemez 10400F e.
Arkadaş ne toplayacağımı ne alacağımı hala bulamadım. Kafam iyice karma karışık oldu. Yanlış anlama sana lafım değil. Her mesaj da farklı bir ürün öneriliyor ve araştırıp o ürünlere yöneliyorum ta ki başka birisi farklı bir ürün önerene kadar. Düne kadar 1660s bakıyordum şidmi ise 5500XT nin daha iyi olduğu konusunda mesajlar almaya başladım. Anlaycağın kafam çok karıştı. Yanarlı dönerli bir sistem istemiyorum zaten. Oynayacağım oyunlar da çok güncel değil. 5000-6000 TL arası akıcı düzeyde ve rahatlıkta oyun oynamak istediğim bir PC istiyorum anlayacağın.
Ürünler hakkında bir bilgiye sahip değilim. Seçtiğim ürünlerden daha ucuza farklı markaların ürünlerin önerilerini aldım. Performans aynı fiyat farkı 500-600 TL leri buluyor. Kafam çok karışık çoooook
Bu olabilir değişiklik yapabilsek keşke ama. Bir konu hakkında da bilgiye ihtiyacım var.Bu alınabilir gibi geldi. Deminden beri uğraştım ama çıkamadım işin içinden. Sen en iyisi sabah konu aç daha çok bilgili arkadaşlar yardım eder.ModArt PC-MA1 / AMD RYZEN 5 3500X / ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC tarafından hazırlanan MA1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX1650 4GB ekran kartı AMD’nin 3.Nesil Ryzen 5 3500X işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
ATX büyük boy. MATX küçük boy anakart.Bu olabilir değişiklik yapabilsek keşke ama. Bir konu hakkında da bilgiye ihtiyacım var.
Aynı ürünün ATX MATX vs. vs. tarzı anakartları arasında bir fark var mı ?