Neler Yeni

Topuk dikeni durumunu yaşayan var mı arkadaşlar ?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Annemde var. Genelde ayağının altına şişe gibi bir şey koyup oturduğu yerde onu döndürüyor. Bir de ayakkabılarının içine tabanlık gibi bir şey koyuyor. Doktora gitmenizi öneririm.
Benim annem de aynısını yapıyor hocam şişe ile.Böyle değişik egzersizler ile hafifletmeye çalışıyor.

KaRaM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
beytullah
bendede var sabahları uyanınca uyuşuk oluyodu ayaklarım ayakkabıların topuk kısmı ve parmakların az geri ayakkabıyı resmen yiyor taban düzleşmeside var gitti pek sallamadı doktor ortapedik ayakkabı kullan dedi 2-3 çift alıp giydim pek bi etkisin göremedim ama hala ayrı yapıyor ama sabah kalktığımdaki uyuşma yok

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Sol topuğumda ağrı var sabahları üzerine basmak çok zor oluyor. sol dizimede vuruyor ağrısı.. bu durumu yaşayan arkadaşlar nasıl bir yol izledi nasıl bir tedavi yöntemi seçti kendine yardımcı olabilir misiniz ?
hocam yaşın kaç acaba ?

Teemo

80+

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
hocam yaşın kaç acaba ?
bende zamanında yaşadım doktorun dediği şey 10 15 yaş aralığındaki kişilerin boy uzamasından ötürü Dizde ve topuk kısmında ağrı yapıyor
güzel bir ortopedik bir ayakkabı alabilirsen ve topuk kısmında plastik bir topukluk koyarsan işini görür
ara ara egzersizler yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

24 yaşıdna kanser timo OFff :D

Teemo

80+
bende zamanında yaşadım doktorun dediği şey 10 15 yaş aralığındaki kişilerin boy uzamasından ötürü Dizde ve topuk kısmında ağrı yapıyor
güzel bir ortopedik bir ayakkabı alabilirsen ve topuk kısmında plastik bir topukluk koyarsan işini görür
ara ara egzersizler yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

24 yaşıdna kanser timo OFff :D
lolde tek oynadıgım herodur kendisi plat 1 den öteye gidemeyince bırakmıiştım lolü 500k teemom vardı en son :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom