Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
50 GB'ı virüs..60 gb inidirdim kurdum ama 135-140 gb yer kapladı neden acaba
50 GB'ı virüs..60 gb inidirdim kurdum ama 135-140 gb yer kapladı neden acaba
kim var mesela20 TL YE SATANLAR VEYAHUTTA BELEŞE VERENLER VAR
Gta Virüs doğurmuş işte60 gb inidirdim kurdum ama 135-140 gb yer kapladı neden acaba
yardım istemedim ki sordum sadece normalmi diye 2 kat yer kapladı anormal bir durumKorsan kullan veya kullanma bizi ilgilendirmez ama korsan kullanırken karşılaştığın sorun için yardım isteme.
Forumda sorsan birine GTA 5 verirler elbet niye korsan indirdin?60 gb inidirdim kurdum ama 135-140 gb yer kapladı neden acaba
şimdi açayımmı konu bana gta 5 verebilecek varmı diyeForumda sorsan birine GTA 5 verirler elbet nihe korsan indirdin?
Aç benceşimdi açayımmı konu bana gta 5 verebilecek varmı diye
haklısın yetişemedim ama youtubede vioda gördüm ama şuan 170 tl çok pahalı bende bedava indireyim dedimkardesim hakka girme parasını verip oyna yada indirim yakala epicte bedavaydı mesela
Epic gameste84.50 oluyor bazen 60 liralık kodla beraber 25 liraya denk geliyor bunuda değerlendirebilirsinhaklısın yetişemedim ama youtubede vioda gördüm ama şuan 170 TL çok pahalı bende bedava indireyim dedim
indirdim zaten artık her gün epic games ye giriyorum kaçırmam artık kod ?rocket league indir 60 TL kupon veriyor
gta 5 epic games de 24 liraya düşüyor
60 tl lik kod olayı neEpic gameste84.50 oluyor bazen 60 liralık kodla beraber 25 liraya denk geliyor bunuda değerlendirebilirsin
tam okumadın sanırımindirdim zaten artık her gün epic games ye giriyorum kaçırmam artık kod ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
60 TL lik kod olayı ne