Neler Yeni

torrent alternatifi steam aile paylaşımı için öneri

Berke123

80+ Bronze
mesela gow spiderman veya hogwarts legacy gibi oyunları oynamak istiyorum ama malum bi oyuna o kadar para veremem torrent ile virüs riskine de girmek istemiyorum internette 20 30tl ile aile paylaşımlı satılıyordu bu tarz oyunlar hangi siteler güvenilirdir

Ajanefe310

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
efe yağız karahan
Discord
XXsinsipandaXX#6610
mesela gow spiderman veya hogwarts legacy gibi oyunları oynamak istiyorum ama malum bi oyuna o kadar para veremem torrent ile virüs riskine de girmek istemiyorum internette 20 30tl ile aile paylaşımlı satılıyordu bu tarz oyunlar hangi siteler güvenilirdir
hiçbiri güvenilir değildir hocam garanti kaybetmeli kumar torrent maalesef ki tek çare gibi bişey :(

Berke123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiçbiri güvenilir değildir hocam garanti kaybetmeli kumar torrent maalesef ki tek çare gibi bişey :(
o zaman hayatında crackli oyun indirmemiş birisi olarak nası virüs yemeden indirebilirim nerden indirebilirim anlatır mısınız :D(link paylaşmadan)

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,736
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
o zaman hayatında crackli oyun indirmemiş birisi olarak nası virüs yemeden indirebilirim nerden indirebilirim anlatır mısınız :D(link paylaşmadan)
Ben item satış üzerinden spider man a plague tale stray uncharted gibi oyunlar kiraladım 15 20 liraya sorun yaşamadım pek ama ufak tefek sorunlarla karşılaşabiliyorsun. Kendin alıp oynamadığın sürece her türlü yöntem sorun barındırıyor.

Ajanefe310

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
efe yağız karahan
Discord
XXsinsipandaXX#6610
utorrent kullanıyorum ben virüs şu ana kadar bulaşmadı ama oyunlarda küçük bi fps sıkıntısı var drop vs var

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
mahmut
hocam oyuncustore güvenilirdir.
hatta eğer istersen özelden yaz sana bannerlord hesabı vereyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta isteyen olursa godofwar hesabı da verebilirim.
giriş yapıp indirin sonra steami çevrimdışı moda alın oynayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta isteyen olursa godofwar hesabı da verebilirim.
giriş yapıp indirin sonra steami çevrimdışı moda alın oynayın.
Ne kadar

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam hayatım boyunca torrentten içerik indirdim, hatta şu an altta yine açık. Bir tane bile virüs yemedim, ben fark etmedim en azından. Belki arkada BTC mining fln yapıyordur ama sürekli format atıyorum ben PC'ye, siliniyor olabilir gelenler de.

Berke123

80+ Bronze
Hocam hayatım boyunca torrentten içerik indirdim, hatta şu an altta yine açık. Bir tane bile virüs yemedim, ben fark etmedim en azından. Belki arkada BTC mining fln yapıyordur ama sürekli format atıyorum ben PC'ye, siliniyor olabilir gelenler de.
ama benim sürekli format atma gibi bir lüksüm yok hangi siteden öneriyorsun en azından reklamları dodgelayarak indirmeyi deniyeyim

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
gir gamesatış' a olumlu yanıtı çok olan 3 hesap 25 tl' ye satıyorlar seç beğen al istediğin oyunu. Şuan pc' de oyun dolu normalde almaya kalksam 7000-8000 tl tutuacak oyunlar bana maliyeti 100-200 tl civarı oldu.

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
mahmut
25-30 liraya risksiz oynamak varken torrent kullanmazdım şahsen.
virüs olmasa bile sağlıklı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom