Neler Yeni

Torrent ile ilgili bir kaç soru (virüs)

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Virüs her şekilde çıkar ancak şöyle, indirdiğin oyunda crack yaması bulunuyor bu da crack dosyasını crack yapan bazı sakat kodlar içeriyor.
Ancak bunlar zararlı değildir.

İndirdiğin kaynak güvenilirse gerisini düşünmene gerek yok, hangi siteden indirdiğini bana özelden atar mısınız ?
özelden yolladım

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bak kardeşim diğer oyunlar için korsan veya orjinal oynayanlara yorum yapmıyorum ama RDR2 kesinlikle parasına değecek bir oyun. Tavsiyem paranı biriktir satın al o oyunu.

Sadıkgbl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sadık Göbel
fazla abartı hiç bir şey olmaz bende

sıkıntısız tek bir site var yıllardır orayı kullanırım 1 kere bile bişi olmadı tabi siz nerden indirdiniz bilmiyorum ama fazla abartmaya gerek yok.
Sitenin linkini atabilir misin reis

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Bak kardeşim diğer oyunlar için korsan veya orjinal oynayanlara yorum yapmıyorum ama RDR2 kesinlikle parasına değecek bir oyun. Tavsiyem paranı biriktir satın al o oyunu.
Bende 4 saatin ardından anladım öyle olduğunu zaten ama sistemim uçuk kaçık 10bin 20bin fiyatlarında değil mütevazi oynayabiliyorum tutupta bunun için 200tl vermekte pek istemiyorum açıkcası sistemi zamanında 2000 civarına toplamıştım çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sitenin linkini atabilir misin reis
Dmden bilgi verildi xd

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emre
Merhaba, rdr2yi biraz pahalı bulduğum için (indirimsiz) torrentten indirmeye karar verdim oyunu 16 saat gibi bir sürede (116gb) indirdim. ve toplam 8 saat civarı bir oynama sürem oldu ancak.
Oyunu indirirken torrenti'de kurdum ve windows birkaç hata verdi örneğin (3.parti yazılım,virüs içerebilir,vs) tarzında bende virüsü kapatarak oyunu indirdim.
ardından indirme bittikten sonra virüs taraması yapıp virüs korumasını aktif ettim tekrardan, tarama sonucu herhangi bir şey çıkmadı, bende emin olmadığım için kasprey indirerek (tam tarama ,hızlı tarama)yaptım sonuçlar temiz çıktı. Bunun dışında bir virüs bulaşmış olabilir mi ?
İyi geceler
bişey olmaz reis

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bende 4 saatin ardından anladım öyle olduğunu zaten ama sistemim uçuk kaçık 10bin 20bin fiyatlarında değil mütevazi oynayabiliyorum tutupta bunun için 200tl vermekte pek istemiyorum açıkcası sistemi zamanında 2000 civarına toplamıştım çünkü

Dmden bilgi verildi xd
O zaman şöyle yapalım sen şimdi iyi kötü oyna ilerde durumun müsait olunca satın al oyunu oynamasan bile kütüphanen de dursun ama illa ki yine oynarsın :)

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
O zaman şöyle yapalım sen şimdi iyi kötü oyna ilerde durumun müsait olunca satın al oyunu oynamasan bile kütüphanen de dursun ama illa ki yine oynarsın :)
öyle yapıcam bannerlorduda 75tlye almıştım aynı indirimi yakalarsam alıcam rdryi çok iyi oyun ve baya sarıyor

Dolar

80+ Silver
Merhaba, rdr2yi biraz pahalı bulduğum için (indirimsiz) torrentten indirmeye karar verdim oyunu 16 saat gibi bir sürede (116gb) indirdim. ve toplam 8 saat civarı bir oynama sürem oldu ancak.
Oyunu indirirken torrenti'de kurdum ve windows birkaç hata verdi örneğin (3.parti yazılım,virüs içerebilir,vs) tarzında bende virüsü kapatarak oyunu indirdim.
ardından indirme bittikten sonra virüs taraması yapıp virüs korumasını aktif ettim tekrardan, tarama sonucu herhangi bir şey çıkmadı, bende emin olmadığım için kasprey indirerek (tam tarama ,hızlı tarama)yaptım sonuçlar temiz çıktı. Bunun dışında bir virüs bulaşmış olabilir mi ?
İyi geceler
Torent ten nerdeyse 30 40 tane oyun indirdim bir tane bile virüs çıkmadı

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Korsan oyun kullanmanızı önermiyorum. Her hangi bir virüs veya yazılım arka planınızda çalışıyor ve antivirüs programları bunu tespit edemiyor olabilir. Hiç bir virüs veya yazılım olmayabilir de. Gerçekten ne olup olmadığını öğrenmek cidden çok zor oluyor. Her hangi absürt bir sistemsel yavaşlama , donma sistem boştayken ekran kartı veya yüksek işlemci kullanımında ve vs, vs olaylar yaşarsanız sisteminize format atınız. Ve korsan oyun kullanmayınız.
korsan oyun kullanmanızı önermiyorum bla bla bla bla adam param yok diyor ne anlıyorsunuz dostum bunun gibi uygulamalar c++ c# gibi uygulamalar ile kırıldığı için windows 3.part yazılım algılar her onla yazılanı sertifika olmaz ise 3.part anlar herhangi bir sıkıntı çıkmaz indiridiğin siteyi 9 yıldır kullanıyorum

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Torent ten nerdeyse 30 40 tane oyun indirdim bir tane bile virüs çıkmadı
bende öyle yapıyordum önceden pek bir sorun ile karşılaşmıyordum 1-2 sene boyunca satın aldığım oyunlarla oynadım tekrar torrent indirince bi sormak istedim neticede 10gb oyun değil ne olacağı belli olmaz şimdi

Dolar

80+ Silver
Bu arada bende rdr2 indiricem torentten

bende öyle yapıyordum önceden pek bir sorun ile karşılaşmıyordum 1-2 sene boyunca satın aldığım oyunlarla oynadım tekrar torrent indirince bi sormak istedim neticede 10gb oyun değil ne olacağı belli olmaz şimdi
Sorun yoktur

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Bu arada bende rdr2 indiricem torentten

Sorun yoktur
hocam oyun çok zevkli ve inanılmaz sarıyor tavsiye ederim. Almak istersenizde kesinlikle değer verilen paraya haberiniz olsun

Dolar

80+ Silver
hocam oyun çok zevkli ve inanılmaz sarıyor tavsiye ederim. Almak istersenizde kesinlikle değer verilen paraya haberiniz olsun
Ben bir oyuna hiç para vermedim verceğimide sanmam bi M2 ssd ve ram aldıktan sonra yüklerim

Bir de bişey sorucağım 16 GB ram ryzen 3 2200g GT 1030 aero itx bu sistemde 720p low hiç kasmadan oynarmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,177
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom