Neler Yeni

Torrent ile ilgili bir kaç soru (virüs)

Dolar

80+ Silver
Son düzenleme:

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
korsan oyun kullanmanızı önermiyorum bla bla bla bla adam param yok diyor ne anlıyorsunuz dostum bunun gibi uygulamalar c++ c# gibi uygulamalar ile kırıldığı için windows 3.part yazılım algılar her onla yazılanı sertifika olmaz ise 3.part anlar herhangi bir sıkıntı çıkmaz indiridiğin siteyi 9 yıldır kullanıyorum
Sitenin adı nedir soylermisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Torent ten nerdeyse 30 40 tane oyun indirdim bir tane bile virüs çıkmadı
Site adı soylermisiniz özelden

Dolar

80+ Silver
Sitenin adı nedir soylermisiniz

Site adı soylermisiniz özelden
Torentoyunindir

Oyundan attığı oldu ama oda yaptığım denediğim overcloklarla alaklıydı onun dışında hiç atmadı henüz
Herkes crackfix kurun diyor eğer sonradan atarsa

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Torrentoyunindir virüslü ben indirdim taratinca trojan virüsü çıktı
illa her torrent dosyasında virüs olacak diye bir şey yok dostum ufak tefek 3.parti yazılım uyarısı veren de var zombie vürüsü atıp bilgisayarında minning yapan da tabi ki önermiyorum dediğim gibi sistemim üst seviye bir şey olsa bütçe olarakda rahatlasam direk alırım rdr2'yi çünkü sonuna kadar hak ediyor. İndirim kovalayıp 120tl'ye kadar düşen rdr2 de var epic games gibi platformlarda o yüzden indirirken torrent tavsiye etmem ama dosyaları bildiğim kadarıyla internetten fln taratabiliyorsunuz ne kadar güvenli bilmem ama illla oynamak istiyorum ücretsiz olarak derseniz de ufak tefek 3.parti yazılımlı bir dosyayı kurmak zorundasınız. Kimse babasının hayrına 120gb dosyayı dowland ettirmez ücretsiz olarak bunuda unutmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,168
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom