BetterThanOld
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 213
Arkadaşlar torrent oyun indirmenin bilgisayara ne gibi zararları olur ?
Torrent oyun indirmenin zararı olur mu demiş?Sen sil bence bu konuyu torrentin sadece korsan oyun indirmeye yaradığını sanıyorlar.
Güvenilir indirebilirsin.
Torrent oyun diye yazdıysa direk korsandan bahsediyordur zatenSen sil bence bu konuyu torrentin sadece korsan oyun indirmeye yaradığını sanıyorlar.
Bilgisayarda yavaşlama vs. yaşatır mı ?Sen sil bence bu konuyu torrentin sadece korsan oyun indirmeye yaradığını sanıyorlar.
başlık zaten torrent oyun indirilir mi ama sen bilirsinSen sil bence bu konuyu torrentin sadece korsan oyun indirmeye yaradığını sanıyorlar.
Virüs kapma olasılığınız var. Ayrıca korsana giriyor. Orjinal satın alırsanız daha iyi.Arkadaşlar torrent oyun indirmenin bilgisayara ne gibi zararları olur ?
Virüs girerse yavaşlatabilir. Onun dışında bir sorun yaratmaz.Bilgisayarda yavaşlama vs. yaşatır mı ?
Knk maddi durumun çok iyi değilse para vermek zorunda değilsin en ucuz oyun 200tl ben oyunların çoğunu torentten indiriyorum oyun indir vip var güvenilir site 6-7 oyun indirdim ordan telefonum 256gb akşamdan başlatıyorum sabaha 50-60 Gb olan oyunlar inmiş oluyor güvenilir sitelerden indirirsen hiçbir şey olmazArkadaşlar torrent oyun indirmenin bilgisayara ne gibi zararları olur ?
f2p oyunlar torrent linki koyabiliyor kendi sitelerine.Sisteme virüs girebilir, ayrıca korsan oyun indirmek etik bir şey değil.
Torrent oyun diye yazdıysa direk korsandan bahsediyordur zaten![]()