Neler Yeni

Yardım Torrent oyun indirmeyle ilgili bir kaç sorum var

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Yeterli bahane değil mi? Nba2k21, FİFA21, football manager, GTA V, bunları almaya güç mü yeter
paranı biriktirip alabilirsin ben ilk satın aldığım oyunu para biriktirerek aldım

XxxPol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can Pol
önceden bahane olmazdı ama şimdi cidden pahalandı bende korsan oynanmasına karşıyım ama o fiyatlar zorunlu bırakıyor
Önceden bende hep satın alırdım, ama son iki senedir oyun sektörü zenginin yüzünü güldürüyor

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Merhaba arkadaşlar , torrent oyun indirmenin zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz, mesela kötü bir bilgisayardan torrent oyunu indirip sonra flash ile başka bir bilgisayara kurulum yapsak herhangi bir virüs gelmiş olur mu?

Bir de gerçekten güvenilir torrent sitesi var mıdır?
gidip en sahte duran indir butonuna basmadığın sürece neredeye hiç bir siteden virüs bulaşmaz rahat ol

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
önceden bahane olmazdı ama şimdi cidden pahalandı bende korsan oynanmasına karşıyım ama o fiyatlar zorunlu bırakıyor
zorunlu bıraıyor, tamam biliyorum ülkemizin şartları cidden çok kötü ama bu oyun firmasına yapılan kul hakkıdır, başkasının günahına karışmam ama ea play, game pass gibi şeyler varken...
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Marku @keroc47 2 Ay sonra "Bilgisayarıma virüs bulaştı nasıl temizlerim??" Diye başlık açarsan o zaman yardım etmiyeceğim.
beni neden etiketlediniz hocam ?

Impe

80+ Silver
zorunlu bıraıyor, tamam biliyorum ülkemizin şartları cidden çok kötü ama bu oyun firmasına yapılan kul hakkıdır, başkasının günahına karışmam ama ea play, game pass gibi şeyler varken...
bende istemem günaha girmek ama yani görüyorsun daha pcyi zor alıyoruz belki yıllarca uğraşıyoruz birde oyunlara para bayılman gerekiyor

XxxPol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can Pol
Hocam ea alacaktık süre sınırı var, normal kullanım gibi yapsalar ayda 70-80 veririz ama 10 saat oynayacaksın sonra tüm ilerlemen silinecek

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,868
İsim
Mert Can Ergün
fifa21 nba 21 oynamak için 10 saatlik sürümü alabilirsin steam de 10 saatlik aldığında bir şürü ea oyunları geliyor fifa21 200 e kadar düşüyor en ucuz oyunlar pc tarafın da xbox ps gibi fiyatlar uçuk değil

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,868
İsim
Mert Can Ergün

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç