Torrent Oyun Kullanımı Hakkında

Mesela FM21 alamıyorum crack'i de çıkmadı keşke çıksa yıllardır crackli oyun oynamam ama artık alamıyorum

Torrent oyunlar hakkında duyar kasan boş insalaradır bu sözlerim.
İnsanların durumu olmayabilir,gidipte bi oyuna 250TL verebilecek durumu yok.CrAcK oYuN iNdIreRek HaKkka GirIoSun gibi saçma sapan duyar kasmaktan ne zaman vaz geçeceksiniz?

Sana soruyorum GTA SA yı cidden crackli indirip oynamadın mı ? Burda boş boş duyar kasmayın

Küçük kardeşlerimiz oyun oynamak istiyor olabilir.Babası oyun almasına izin vermiyor olabilir vs vs sen bilemessin bunları

Benim bilgisayarımda şu an 1 tane cracklı oyun yok.Eskiden varmıydı dersen Pes 2017 den tut Outlast falan hepsi vardı.Ayrıca forum kurallarında yasaklanmış bir durum da yok.

Hepsinin özeti burası duyar kasacağınız yer değil.
bende araba istiyom ama 1.5 milyon tl veya gucci mont istiyom 50bin tl napam çalayımmı herkes bütçesine yeteni oynasın bu dünyadaki her şey herkes için değil

çalmakla crack indirmek aynı şey değil. sen arabayı çalınca birinin malını gasp etmiş oluyorsun. ama crack indirdiğine o malın bir kopyasını elde etmiş oluyorsun. kısacası crack hırsızlık değildir ama emek hırsızlığına girebilir
Oyun şirketleri oyunun yapımcılarına maaş vermiyor mu?

Beyler sakin olun gerçekten dünya geçici
Sakin cevap verseniz ne olur?
Adam akilli cevap yazın yeterli ;)

Bence parası olmayan kullanır kendi tercihi kimse karışamaz boş duyar kasıyolar.

Parası yoksa oynamasın kardeşim. (Nokta)

Torrent oyunlar hakkında duyar kasan boş insalaradır bu sözlerim.
İnsanların durumu olmayabilir,gidipte bi oyuna 250TL verebilecek durumu yok.CrAcK oYuN iNdIreRek HaKkka GirIoSun gibi saçma sapan duyar kasmaktan ne zaman vaz geçeceksiniz?

Sana soruyorum GTA SA yı cidden crackli indirip oynamadın mı ? Burda boş boş duyar kasmayın

Küçük kardeşlerimiz oyun oynamak istiyor olabilir.Babası oyun almasına izin vermiyor olabilir vs vs sen bilemessin bunları

Benim bilgisayarımda şu an 1 tane cracklı oyun yok.Eskiden varmıydı dersen Pes 2017 den tut Outlast falan hepsi vardı.Ayrıca forum kurallarında yasaklanmış bir durum da yok.

Hepsinin özeti burası duyar kasacağınız yer değil.
Hocam bu durumdayken crack oynanmasına sinirlenirmesini saçma zaten ben kendim oynamıyorum ama oynayada bir şey demem

Beyler sakin olun gerçekten dünya geçici
Sakin cevap verseniz ne olur?
Adam akilli cevap yazın yeterli ;)
Kanka öyle de olmaz ki. Ben çıkıyım sokakta katliam çıkartıyım mesela bahane olarak da Dünya geçiçi diyeyim. Olur mu öyle?

Kanka öyle de olmaz ki. Ben çıkıyım sokakta katliam çıkartıyım mesela bahane olarak da Dünya geçiçi diyeyim. Olur mu öyle?
Sen anlamadın knkm
Olay o değil birbirimizi kırmayalım anlamında dedim öyle insanlardan nefret ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,940
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri