Impe
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,728
kawgaKawga
kawgaKawga
Korsan olunca oyun herkes duyar kasmayı biliyor.Bu konuyu neden açtın şimdi? Daha da kavga çıksın diye mi? Gamepass tarzı sistemler boşa duruyor zaten. Herkes istediğini indirir ama iyi bir şey yapmış gibi konuşmak çok anlamsız.
hakka giriyorsunuz diyen insanlar hayatında sanki hiç yalan küfür vb olayları yapmamış insanlar sanki zihniyete bak abii yaa para verince nasılda zorunlarına gidiyolar bu hoşuma gidiyor yorumlara bakayımda para verdiği halde savunanları bi izliyimTorrent oyunlar hakkında duyar kasan boş insalaradır bu sözlerim.
İnsanların durumu olmayabilir,gidipte bi oyuna 250TL verebilecek durumu yok.CrAcK oYuN iNdIreRek HaKkka GirIoSun gibi saçma sapan duyar kasmaktan ne zaman vaz geçeceksiniz?
Sana soruyorum GTA SA yı cidden crackli indirip oynamadın mı ? Burda boş boş duyar kasmayın
Küçük kardeşlerimiz oyun oynamak istiyor olabilir.Babası oyun almasına izin vermiyor olabilir vs vs sen bilemessin bunları
Benim bilgisayarımda şu an 1 tane cracklı oyun yok.Eskiden varmıydı dersen Pes 2017 den tut Outlast falan hepsi vardı.Ayrıca forum kurallarında yasaklanmış bir durum da yok.
Hepsinin özeti burası duyar kasacağınız yer değil.
hesap yapalım cyberpunk üzerinden mesela 314 milyon dolar türkiye dışında satışları kaç 13 milyon kopya x 60 dolar= 78000000 dolar alınan para (iadeler dahil) çıkartıyoruz edilen kar 4660000 dolar 60 dolar 250tl ise bölgesel fiyatlandırma yüzünden bölüp çarpıyorum 19416666.666666668 tl eder bu paranın sadece 20000tlsi türkçe için ve sırf türkçe için alan oyuncular zaten 15000falan kazandırır vede güvenilirliğini artırırHocam oyun maliyetini düşününce yeticeğini sanmıyorum
buda demek oluyorki yapmak mantıklı suç crackde değil yanihesap yapalım cyberpunk üzerinden mesela 314 milyon dolar türkiye dışında satışları kaç 13 milyon kopya x 60 dolar= 78000000 dolar alınan para (iadeler dahil) çıkartıyoruz edilen kar 4660000 dolar 60 dolar 250tl ise bölgesel fiyatlandırma yüzünden bölüp çarpıyorum 19416666.666666668 TL eder bu paranın sadece 20000tlsi türkçe için ve sırf türkçe için alan oyuncular zaten 15000falan kazandırır vede güvenilirliğini artırır
Ya bu ne kadar saçma bi zihniyet. Adamlar yıllarca uğraşıp oyun çıkartsın 5 kuruş kazanmak için. Sonrada sizin gibiler "ehey abi singleplayer oyuna para mı verilir ehey" diye gezsin.hakka giriyorsunuz diyen insanlar hayatında sanki hiç yalan küfür vb olayları yapmamış insanlar sanki zihniyete bak abii yaa para verince nasılda zorunlarına gidiyolar bu hoşuma gidiyor yorumlara bakayımda para verdiği halde savunanları bi izliyim![]()
Diğer ülke karlarına baktığın zaman bir şey etmiyorhesap yapalım cyberpunk üzerinden mesela 314 milyon dolar türkiye dışında satışları kaç 13 milyon kopya x 60 dolar= 78000000 dolar alınan para (iadeler dahil) çıkartıyoruz edilen kar 4660000 dolar 60 dolar 250tl ise bölgesel fiyatlandırma yüzünden bölüp çarpıyorum 19416666.666666668 TL eder bu paranın sadece 20000tlsi türkçe için ve sırf türkçe için alan oyuncular zaten 15000falan kazandırır vede güvenilirliğini artırır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buda demek oluyorki yapmak mantıklı suç crackde değil yani
Siri cevaplıyor;Korsan olunca oyun herkes duyar kasmayı biliyor.
Soruyorsun Windows orijinal mi Office orijinal mi tık yok.
1-) WebHelper bir virüs değil. Magnet dosyalarını yakalamak için olan bir program.Bide işin komik tarafı Torrent kullanıcıları uTorrent uygulamasının arkada çalıştırdığı WebHelper.exe virüsünü bilmezler![]()
yav kardeşim bak oyunu senmi yaptın hayır adamlar bu kadar önemsemiyor sen nie bu kadar takıyorsun ki seninde torrentden indirmeyin deme hakkın yok bu arada kimseye karışamazsın bu arada ordan indirme demek bile doğru bi cümle deyil yani ben izliyorum keyfime bakıyorum genelde hep para verenler isyan ediyor kuduruyor takılma böle şöylere bak bu psikolojiden çıkamazsınız kafa yorma istiyen para verir istiyende bedava oynar ne var bunda.Ya bu ne kadar saçma bi zihniyet. Adamlar yıllarca uğraşıp oyun çıkartsın 5 kuruş kazanmak için. Sonrada sizin gibiler "ehey abi singleplayer oyuna para mı verilir ehey" diye gezsin.