Neler Yeni

Torrent'ten oyun indirdim sonra kuruluma geçtim yine alan dolduruyor ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Demek istediğim şu; ben Torrent'ten Days Gone indirdim ve şu anda kurulum aşamasına geçtim ama bu aşamada yine alan harcıyor yani onu D: diskine indirdim, indirirken de alan istedi ve aldı alan sonra kuruluma geçtim ve şu anda HDD %100 yükte çalışıyor ve hala alan gidiyor D: diskinden bu normal mi ? Benim bildiğim Torrent kurulumlarında işlemci %100 kullanır ve daha fazla alan almaz ? Yani bir sorun var mı ? Oyunu 52 GB olarak indirdim bu sıkıştırılmış boyutu mudur ?

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Setup indirmişsin. Şimdi setupı kuracak.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Peki Days Gone PC için kapladığı yer ne kadar bir bilginiz var mı ? Steam'de 70 GB olarak belirtilmiş ama şu anda bende 98 GB'ı geçti. Hayır Fitgirl'den indirmedim.
Dostum önce setup için indiriyor biraz. Sonra setupı kurmak için biraz daha yer istiyor. Crack olduğu için boyutunu geçmiş. Setupı kurduktan sonra silebilirsin.

MENGELE88

80+ Bronze
Peki Days Gone PC için kapladığı yer ne kadar bir bilginiz var mı ? Steam'de 70 GB olarak belirtilmiş ama şu anda bende 98 GB'ı geçti. Hayır Fitgirl'den indirmedim.
Oyunu bilmiyorum ama 70 yazıyor heryerde 98gb biraz şüpheli.

Aa gerçi üstdeki arkadaş haklı unuttum o olayı setup'i sildikden sonra sadece oyun kalicak ozaman 70gb olur max

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Dostum önce setup için indiriyor biraz. Sonra setupı kurmak için biraz daha yer istiyor. Crack olduğu için boyutunu geçmiş. Setupı kurduktan sonra silebilirsin.
Yardımcı olduysam en iyi cevap seçebilir misin :D bayadır en iyi cevap alamıyorumda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,018,077
Üyeler
161,388
Son üye
Kenty11
Top Bottom