Aynen dusuk onun vermesi gereken hiz 1650mb benle bi arkadasimda vatandan oem sistem aldik ikimizdede dusuk hiz ve dusuk saglik problemi var bencem garantisi varsa garantiye gonderDa-2 sistemdeki SSD sonucu yazma düşük geldi banaAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
aynen kanka benim 1470 saatim var şu anda yüzde 96 sağlığı ben tamirciye götürücem şimdi pcyi baksın neyi var neyi yok yoksa babam bana güvenmiyor diyorum garantiye verek yok diyor bare tamircide garantiye ver desinde götürelim artık şu pcyi yoksa oyunun ortasında çat diye restart atıyor kudurmak üzereyimBu sorunu yaşayan yalnızca siz değilsiniz. Uzun kullanımda SSD'nin sağlığının hızlı düşeceğini tahmin ediyorum.
Sağlık, Hız ve Isınma Sorunu - Toshiba OCZ RC500 M2 SSD
-Sorunlu Olduğu Kesinliğe Kavuşmuştur.- Arkadaşlar bugün Toshiba OCZ RC500 500GB M2 SSD'deki hızlı düşen sağlık ile ilgili konu açmıştım. Şimdi bir de okuma/yazma hızını test ettim ve yazma hızının vaat edilen 1600mb'nın çok altında olduğunu farkettim. Bu SSD'nin kronik sorunlu olup olmadığına...donanimarsivi.com
Daha iyi olur.Ne yapmam lazım garantiye mi göndereyim
Evet doru gösteriyorAlıntıyı görüntüleBu program doğrumu gösterior anlamadım
DA da kullanılan o partta sorun var. Adamlara yazın değişim talep edin.Da-2 sistemdeki ssd sonucu yazma düşük geldi banaAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle