oEnesQlf
80+ Silver
Moderatörler yapıyor diye biliyorum.Ana konu nasıl açılıyor?
Moderatörler yapıyor diye biliyorum.Ana konu nasıl açılıyor?
Hocam umarım ciddi değilsindir.isterse Türkiye Cumhuriyetinin olsun fark eder mi?
sonuç olarak 10tl için kimlik bilgilerinizi satıyorsunuz.
ben tosladan ziraat atabiliyorum mantıken de oraya gider mi bilemem.Paparaya atabiliyormuyuz ?
Dostum yardım etme imkanın varmı anlamadım ben çok bişey discordan arkadaş ekleyip yazabilirmisin? ! Arda#5577Nays kampanyası 250 TL
İş bankasının ön ödemeli uygulaması olan nays referansla getirdiğiniz her kişi için 25 TL toplamda 250 TL veriyor tek yapmanız gereken referans linkinizi yakınlarınızla paylaşmak kullanmak isteyenler için kendi referans linkimi paylaşıyorum bol kazançlar
Unutmayın referansın geçerli olması için uygulamanın linkten indirilmesi ve kayıt için yine linkten açılması gerekiyor yoksa para hesabınıza gelmez
https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=2e7cda9d-12c9-4bf5-b6ee-47e0d0e01594
Tosla kampanyası 150 TL
Akbankın ön ödemeli uygulaması olan toslanın referans kampanyasıda hem size hem karşı tarafa olmak üzere kişi başı 10 TL toplamda 150 TL veriyor kayıt esnasında referans kodunu uygulamaya girmeniz yeterli kullanmak isteyenler için referans kodumu paylaşıyorum
AOJGX
Tosla için yükseltmiyorum 25 TL güzel geldiği için nays konusu açtım iki kez kapatıldı mecburen buraya taşıdım görmek istemiyorsan engelle hocam ne yapabilirim oyun parası çıkarıyorumBirader konuyu güncelleyip durma. Seni engelliyorum zaten. 5-10 TL için forumu işgal ediyorsun. Yazık.
Benim nays konumda kapandı tosla konusuna taşımak zorunda kaldım konumun kapanma sebebi daha önce aynı konuyu açmış olmammış işin komik tarafı konum açar açmaz silinmişti birde iyi niyetimizi suistimal etme notu düşmüşler Mehmet hocama yazdım ama pek önemsemediOlum bu moderatörler yemin ederim kötü lafları hak ediyor. Ben paylaşıyorum aynı konuyu, konum kapanıyor ama başkaları rahatça paylaşıyor. Sıkıntınız ne la sizin?
Komedi herifler. Çoluk çocukla uğraştırıyorlar ya.Benim nays konumda kapandı tosla konusuna taşımak zorunda kaldım konumun kapanma sebebi daha önce aynı konuyu açmış olmammış işin komik tarafı konum açar açmaz silinmişti birde iyi niyetimizi suistimal etme notu düşmüşler Mehmet hocama yazdım ama pek önemsemedi
Çünkü ana konular bu yüzden var herkes kendi konusunu açıp referans paylaşırsa konu kirliliği olur konunun amacı insanların bu konu altına referans paylaşmasıDaha önce referans linkli paylaşım yaptım diye hesabım yasaklama yedi ancak bu konu Eylül'den beri aktif kalabiliyor ve raporlayınca da reddediliyor. Modlardan tanıdığı felan var herhalde arkadaşın. Bildiğin ufak çapta bir ülke simülasyonu olmuş bu konu
Ben zaten farklı bir konuda açmıştım, aynı başlık altında değildiÇünkü ana konular bu yüzden var herkes kendi konusunu açıp referans paylaşırsa konu kirliliği olur konunun amacı insanların bu konu altına referans paylaşması