Batufhcgcg
80+
Tosla kartla internetten alisveris yapamıyorum neden?(Doğrulanmamıs hesap)
toslada internete harcama limiti ve internetten alısveriş şeçenekleri var onları kontrol edermisin uygulamadanTosla kartla internetten alisveris yapamıyorum neden?(Doğrulanmamıs hesap)
Doğrulaman lazım artık öyleTosla kartla internetten alisveris yapamıyorum neden?(Doğrulanmamıs hesap)
Hocam gerçek hayatta pos cihazında kullanabilirmiyim? Temassız yanipardon hesabı dogrulanmıs diye okudum hesabını dogrulamadan bir işlem yapamassın
onu tam bilmiyorum evinin yakınındaki bir bakkalda deneyebilirsin 5 tl cekmesini rica etHocam gerçek hayatta pos cihazında kullanabilirmiyim? Temassız yani
Evet doğrulama olmadan temassız kullanabilirsin fakat doğrulanmış hesap olmadan internet alışverişi yapamazsın.Hocam gerçek hayatta pos cihazında kullanabilirmiyim? Temassız yani
Tamamdır kral sagolasinonu tam bilmiyorum evinin yakınındaki bir bakkalda deneyebilirsin 5 tl cekmesini rica et
Sağolasın kralEvet doğrulama olmadan temassız kullanabilirsin fakat doğrulanmış hesap olmadan internet alışverişi yapamazsın.