Neler Yeni

Tosla Kart Kullananlar Yardımcı Olabilir Misiniz?

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Kartın artıları ve eksileri nedir?

Max imre

80+ Bronze
Kartın artıları ve eksileri nedir?
Hocam şimdi kart aidatı falan yok ben kullanıyorum. Para transferi yapmak istiyorsan sadece Toslalı olanlara para gönderebilirsin hesap işletim ücreti yada transfer parası kesmiyor zaten o iyi. Başka birde bazen sana ödüller veriyor ödül olarak 4 TL 5 TL falan ekleniyor sana. Para eklemek istiyorsan karta Ak bank ATM'sine gideceksin ancak kartı ATM'ye sokmana gerek yok. Uygulama üzerinden kartsız yatırılır. Onay kodu falan gelir öyle parayı yatırırsın.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tosla kullanıyorum ve çok saçma bir sistemi var. Tosladan birine para atmak için hesabınızın onaylı olması gerekiyor. Hesabın onaylı olması için sizin üzerinize olan bir banka hesabından tosla hesabınıza para atmanız yani 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor.

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tosla kullanıyorum ve çok saçma bir sistemi var. Tosladan birine para atmak için hesabınızın onaylı olması gerekiyor. Hesabın onaylı olması için sizin üzerinize olan bir banka hesabından tosla hesabınıza para atmanız yani 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor.
Kötüymüş ya biraz

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Papara adamdır, ininal kullanmayın.

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Tosla uygulamasını indirip oradaki kampanyalara bakarsan daha iyi olur. Papara'nın Tosla'ya göre Tosla'nın da Papara'ya göre artıları var.

Top Bottom