5.0 Ghz önerdiğiniz modem var mı?Modeminin 5.0 Ghz olması gerekiyor iyi bir bağlantı için. Ben 16mbps ve 2.4 Ghzlik bir modem ile oynayabiliyorum şuan da
İstediğin kadar deneme sürümü kullanabiliyorsun, sadece her seferinde sıra beklemen gerek.Güzel Rehber olmuş. Ellerine Sağlık.
GNOW bildiğim kadar deneme sürümünden sonra ücretli oluyor. Bunu legal bir şekilde sınırsız kullanmanın yolu var mı?
Singleplayer oyunlarda bekleme süresi hakkında bir bilgin var mı? oynamak istediğim çok fazla singleplayer oyun var fakat tost makin.. şey yani bilgisayarım sağ olsun hiçbirini oynayamıyorumİstediğin kadar deneme sürümü kullanabiliyorsun, sadece her seferinde sıra beklemen gerek.
Sıralar tahmin edebileceğin üzere pek de kısa değil.
Bekleme süresinden kastın nedir?Singleplayer oyunlarda bekleme süresi hakkında bir bilgin var mı? oynamak istediğim çok fazla singleplayer oyun var fakat tost makin.. şey yani bilgisayarım sağ olsun hiçbirini oynayamıyorum
Bekleme süresinden kastın nedir?
Sıralardan bahsediyorum bekleme süresi olarakSıralar tahmin edebileceğin üzere pek de kısa değil
Sıralar oyunun tekli veya çoklu oyunculu olmasına göre farklılık göstermiyor.Sıralardan bahsediyorum bekleme süresi olarak
Ya da şöyle sorayım her oyunun sırası farklı mı?
Asusun DSL-AC750 modeli veya Tp-link markalı bir modem5.0 Ghz önerdiğiniz modem var mı?
GNOW'dan oyun oynamak da kısaca işkenceymişSıralar oyunun tekli veya çoklu oyunculu olmasına göre farklılık göstermiyor.
Gün içinde beklersen 5-6, çok yoğunsa 7-8 saat bile sürebiliyor.
Ancak gece 2'den sonra çok az sıra oluyor, hatta hiç olmuyor.
Mesela az önce hiç sıra beklemeden biraz Rocket League oynadım.
Ama 15 megabit internet ile pek zevk vermiyor, sürekli takılmalar yaşıyorum.
Sıralar oyunun tekli veya çoklu oyunculu olmasına göre farklılık göstermiyor.
Gün içinde beklersen 5-6, çok yoğunsa 7-8 saat bile sürebiliyor.
Ancak gece 2'den sonra çok az sıra oluyor, hatta hiç olmuyor.
Mesela az önce hiç sıra beklemeden biraz Rocket League oynadım.
Ama 15 megabit internet ile pek zevk vermiyor, sürekli takılmalar yaşıyorum.
15 download ile geforcenow saat 8 olmadan gidip gnow'da biraz takılayım herkese iyi geceler uyandıysanızda günaydınGNOW'dan oyun oynamak da kısaca işkenceymiş
5-6 saat beklerken oyun oynama hevesin kaçar yahu
15.3 download 3.8 upload'la sıfır sıkıntısız oynayacağımı da sanmıyorum gene sıkıntı
Uzun süredir kötü bir bilgisayara sahipsen hiç yoktan iyidir aslında.GNOW'dan oyun oynamak da kısaca işkenceymiş
5-6 saat beklerken oyun oynama hevesin kaçar yahu
15.3 download 3.8 upload'la sıfır sıkıntısız oynayacağımı da sanmıyorum gene sıkıntı
O ayarlarda oynuyorum zaten, ancak yine de takılmalar oluyor. Hatta çözünürlük bende 720P, hiç takılmaması lazım.Ben yazdım diye demiyorum bu linke tıklarsan faydasını görebilirsin
16mbps ile geforcenow
Mesaj otomatik birleştirildi:
15 download ile geforcenow saat 8 olmadan gidip gnow'da biraz takılayım herkese iyi geceler uyandıysanızda günaydın
Zamanında Epic games'ten beleş toplamıştım watch dogs 2, hitman tarzı oyunlarım var iyi iş yapıyorlar bu günlerdeUzun süredir kötü bir bilgisayara sahipsen hiç yoktan iyidir aslında.
Oynaması ücretsiz olan veya hesabında olup da oynayamadığın oyunları gecenin bir vaktinde oynayabilirsin.
Gündüz girilmez zaten, ben girmiyorum. Ama gece hiç sıra beklemeden oynayabiliyorum, uyku düzenim mahvoldu bunun yüzünden.
Kaydettim konuyu bakacağım bir ara.Ben yazdım diye demiyorum bu linke tıklarsan faydasını görebilirsin
16mbps ile geforcenow
Valla 3-4 senedir R7 240 FX 6300'lü PC kullanıyorum. Oynamak istediğim o kadar çok yapım var ki anlatamamUzun süredir kötü bir bilgisayara sahipsen hiç yoktan iyidir aslında.