Neler Yeni

Tost makinesinde Ultra Grafikli oyun oynama

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
NvidiaGeforceNow'u Google Chrome veya Microsoft Edge ile açmak (Uygulamayı indirmeden)

Önemli Not: Bu çözümü yabancı bir kanaldan bulup türkçeye çevirip basit bir şekilde anlatmayı amaçladım. İngilizce bilen arkadaşlar yazıyı okumak istemiyorlarsa direk bu videoya gidebilirler (
)

Hepinize Merhaba Arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi tost makinesi kadar kaliteli bilgisayarı olan arkadaşlarıma yardım etmek. Çoğunuz NvidiaGeforceNow uygulamasını indiremiyor çünkü 32 bit kullanıyorlar veya bilgisayarları gerçekten çok eski veya kötü. Bugün sizlere sadece Google Chrome veya Microsoft Edge kullanarak NvidiaGeforceNow kullanılmasını öğreteceğim. Umarım bilgisayarınız Google Chrome veya Microsoft Edge destekliyordur desteklemiyorsa buna bir çözümüm yok kusura bakmayın.

1-Google Chrome kullanıcıları bu eklentiyi User-Agent Switcher for Chrome Microsoft Edge kullanıcıları ise User-Agent Switcher bu eklentiyi kurmalıdır.

2- 3.nokta olan yere tıklayıp diğer araçlar sekmesinden uzantrılar kısmına tıklıyoruz
1.png

3-Eklediğimiz eklentiyi bulup ayrıntılar kısmına tıklayıp Uzantı Seçeneklerini seçiyoruz

2312.png

2.png

4- Gelen ekranda ilk kutuya Geforce ortadaki kutuya bu linki Mozilla/5.0 (X11; CrOS aarch64 13099.85.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/84.0.4147.110 Safari/537.36 yapıştırın.3.kutuya Geforce yazın
ve son olarak en sağdaki küçük kutuya ASX yazın ve sağındaki add tuşuna tıklayın
6.png

Add tuşuna tıkladıktan sonra sayfayı biraz aşağı indirip Geforce başlıklı satırı bulursanız buraya kadar doğru yapmışsınız demektir
Geforce başlıklı satır böyle gözükmeli
3.png

5-Aynı sayfada yukarı gelip sol tarafta yazan Permanent Spoof list yazısına tıklayın
4.png

6-Domain yazan kısma play.geforcenow.com yazıp [Default] yazan kısma tıklayıp Geforce yazısını seçin
7.png

7-Yeni sekme açıp url kısmına play.geforcenow.com yazıp enter'a tıklıyoruz ve ta ta Oturumunuzu açıp Steam veya Epic games'te sahip olduğunuz oyunların bazılarını burada oynayabilirsiniz
9.png

212.png

Ekler

• 2.png
    2.png
    31.7 KB · Hit: 58
  • 3.png
    3.png
    40.2 KB · Hit: 51

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Internet iyi olmadan oynanmaz

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
16mbps internet ile 720p sorunsuz oynuyorum merak edenler için o konu hakkında da bir yazı oluşturabilirim

trackm1

80+
iyi anlatmışsın yaralı bilgilerinle foruma yeni bir renk kattığın için teşekkürler
admin gibi konuşmaya çalıştım shhhh!
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama irternetinizin iyi olması lazım gibi bir not ekleyebilirdin!

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi anlatmışsın yaralı bilgilerinle foruma yeni bir renk kattığın için teşekkürler
admin gibi konuşmaya çalıştım shhhh!
Sadece 1 kişi bile bu yöntemi kullanıp faydasını görse ne mutlu bize. Güçsüz bir bilgisayarda oyun oynamak nedir çok iyi bilirim.Forumda yeniyim hoşbuldum:LOL:(y)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Güzel rehber.
İnternetin çok iyi olması lazım.

whiterose

80+ Bronze
Ben internet ne kadar iyi olursa olsun böyle şeylerle oyun oynamayı mantıklı bulmuyorum, youtubedan oynanış videosu izlemek gibi geliyor bana.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

pentiti

80+ Silver
Ulan şu Geforce Now'u anlamıyorum 50mbps download 7 upload var test ediyorum 720P oynatabilir falan diyor yetersiz diyor.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Ulan şu Geforce Now'u anlamıyorum 50mbps download 7 upload var test ediyorum 720P oynatabilir falan diyor yetersiz diyor.
Modeminin 5.0 Ghz olması gerekiyor iyi bir bağlantı için. Ben 16mbps ve 2.4 Ghzlik bir modem ile oynayabiliyorum şuan da

Top Bottom