Neler Yeni

Öneri Toyota Corolla 1991 model özelleştirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
Dedemin Toyota Coralla 1991 model aracı varmış ve ben arabayı hiç görmedim.Yaşından dolayı ehliyeti iptal olucağı için arabayı bize vericekmiş.Hiç arabamız olmadı ve ben arabayı seven biriyim.Araç çok temiz ve değişeni kazası yokmuş.Kaç yıllık olmasına rağmen pası bile yokmuş.Bu araca ne tür modifiyeler yapılabilir ve ne kadar tutar.Modifiye yapmaya değer mi?

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emir Şahbaz
Dedemin Toyota Coralla 1991 model aracı varmış ve ben arabayı hiç görmedim.Yaşından dolayı ehliyeti iptal olucağı için arabayı bize vericekmiş.Hiç arabamız olmadı ve ben arabayı seven biriyim.Araç çok temiz ve değişeni kazası yokmuş.Kaç yıllık olmasına rağmen pası bile yokmuş.Bu araca ne tür modifiyeler yapılabilir ve ne kadar tutar.Modifiye yapmaya değer mi?
Bence satıp biraz üzerine koyup efsane kasa (95-96 gibi) modeline modifiye daha iyi olur

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
İc dış temizlik yap, far stop temizle plastik tamponları parlat, kasaya pasta cila, bagaj ustu minik spoiler yeter ona modifiye gitmez

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O arabaya bence hiç bir eklenti yakışmaz.
Arabayı iyi bir halde korumak istiyorsan temiz tut bakımlarını yaptır bin
Mesaj otomatik birleştirildi:

İc dış temizlik yap, far stop temizle plastik tamponları parlat, kasaya pasta cila, bagaj ustu minik spoiler yeter ona modifiye gitmez
Sonuna kadar katılıyorum
Tamponları parlatmak yerine boyalı tipe çevirebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O arabaya bence hiç bir eklenti yakışmaz.
Arabayı iyi bir halde korumak istiyorsan temiz tut bakımlarını yaptır bin

Sonuna kadar katılıyorum
Tamponları parlatmak yerine boyalı tipe çevirebilirsin
Hocam ses sistemini en çok önemsiyorum.Ses sistemini değiştirsem orijinalliği çok bozulur mu?Ses sistemu ne kadara patlar?

Bence satıp biraz üzerine koyup efsane kasa (95-96 gibi) modeline modifiye daha iyi olur
Hocam hem dedem arabayı çok sevdiği için hem babam huysuz olduğu için pek satıp yenisini almayı düşündüremem

Ses sistemi nasıl olur hocam gidip mahalleyi inletip küfür yemelik değil sadece araba içi düzgün bir ses sistemi

Son düzenleme:

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam ses sistemini en çok önemsiyorum.Ses sistemini değiştirsem orijinalliği çok bozulur mu?Ses sistemu ne kadara patlar?

Hocam hem dedem arabayı çok sevdiği için hem babam huysuz olduğu için pek satıp yenisini almayı düşündüremem

Ses sistemi nasıl olur hocam gidip mahalleyi inletip küfür yemelik değil sadece araba içi düzgün bir ses sistemi
Dostum iyi bir tesisatçı bulursan Kenwood bulur güzel bir teyip güzel 4 tane kapı hoparlörleri 2de tweeter takarsın gayet güzel ses çıkar
Sadece kenwood olmasına gerek yok uygun olduğu için kenwood dedim. Pioneer alabilirsin vs. Vs. Markalar var yani. Kağı boyutuna uygun hoparlör takılabilir

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT

O zaman dediğiniz bass, tweeter ve hoparlor tatlı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman dediğiniz bass, tweeter ve hoparlor tatlı olabilir
Ne kadar tutar bunların modifiyesi.Mahalle inletecek değilim yani abartılı bir mahallede dolanıp küfür yiyenlerin yaptığı gibi yapmayacağım

Dostum iyi bir tesisatçı bulursan Kenwood bulur güzel bir teyip güzel 4 tane kapı hoparlörleri 2de tweeter takarsın gayet güzel ses çıkar
Sadece kenwood olmasına gerek yok uygun olduğu için kenwood dedim. Pioneer alabilirsin vs. Vs. Markalar var yani. Kağı boyutuna uygun hoparlör takılabilir
Eyvallah hocam yeni nesil teyp takılabilir mi dijital bu araca

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne kadar tutar bunların modifiyesi.Mahalle inletecek değilim yani abartılı bir mahallede dolanıp küfür yiyenlerin yaptığı gibi yapmayacağım

Eyvallah hocam yeni nesil teyp takılabilir mi dijital bu araca
İndash teyipler veya özellikli teyipler takılabilir

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Dwayne Rolly
birkere o yasta arabanın paslanmama imkanı yok ilk once boyat curkleri yaptır kesin vardır öyle düzgünce bakmadan anlasılmaz km yüksekse rektifiyeye sok modifiye işinde unud trde yapılmaz onlar ceza odemekten nefes alamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
birkere o yasta arabanın paslanmama imkanı yok ilk once boyat curkleri yaptır kesin vardır öyle düzgünce bakmadan anlasılmaz km yüksekse rektifiyeye sok modifiye işinde unud trde yapılmaz onlar ceza odemekten nefes alamazsın
Hocam dedem sivasta yaşadığı için orada nem pek yok.Paslanmamasına bende şaşırdım babama dedim illa paslanmıştır ama yok dedi varsada bilemiyorum.Kendim görmedim arabayı

Hocam modifiye dediğim daha çok aracı geliştirmek amaçlıydı yoksa modifiye meraklısı değilim.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Dwayne Rolly
Hocam dedem sivasta yaşadığı için orada nem pek yok.Paslanmamasına bende şaşırdım babama dedim illa paslanmıştır ama yok dedi varsada bilemiyorum.Kendim görmedim arabayı
kesin vardır yagmur yagıp su degdıgınde bile istediğin kadar bezle kurula metal bu çürür zaten kesin vardır yok öyle curumemiş falan yoksada yapılmıstır ya da ustune macun basılıp boyanmıstır eklem yerleini bilmiyorsun altından haberin yok motor içinden haberin yok camurluk içleri yan etekler kapıların içi basladıysa bile sokmeden gormeyecegin yerler var illaki vardır

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Sivaslı hemşerim satarsanız alırım arabayı 👍😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular