1.4 4 silini dir yalnız corrola bulamadık şuan bayon bulduk indirimler vsvs bitmeden çekelim diyorum corrolaya göre daha dolu bayon bideBayonun motoru ne ?
İlk bakışta corolla derim
1.5 vision yerine bizde 2018 model 1.6 132hp corolla advance var onu öneririm 39 bin küsür kilometrede uzun yolda şehir içi kullanımda aşırı iyi şöyle diyim uzun yol olarak tekirdağdan antalyaya kadar sorunsuz götürdü şuana kadar hiçbir sorun yaratmadı hızlanması güzelSelamlar sizce toyota corrola 1.5 vision multi drive s mi yoksa
Hyundai bayon style paketmi
Ötv indirimi ile alacağız (rapor ile sizce hangisi olmalı)
Bayon alma bomboş araba rampa çıkmıyor küçük cok dando. Corolla al keyfine bak hocam. Onun yerine Kia Cerato da bakabilirsinSelamlar sizce toyota corrola 1.5 vision multi drive s mi yoksa
Bayon dolu paket corolla baz donanım boş olması normal yani1.4 4 silini dir yalnız corrola bulamadık şuan bayon bulduk indirimler vsvs bitmeden çekelim diyorum corrolaya göre daha dolu bayon bide
Evet performanslı yanliz sıfır alicaz şuan bayondan bitane var corroladan haber bekliyoruz ama işte haber gelmeyecek galiba bakalımBayon dolu paket corolla baz donanım boş olması normal yani
Ayrıca iki araçta atmosferik gidip 125 hp corollaya yönelirdim . Ayrıca arkadaşın dediği gibi 1.6 olanı çok daha performanslı
Sıfır alicaz hocam teşekkürler1.5 vision yerine bizde 2018 model 1.6 132hp corolla advance var onu öneririm 39 bin küsür kilometrede uzun yolda şehir içi kullanımda aşırı iyi şöyle diyim uzun yol olarak tekirdağdan antalyaya kadar sorunsuz götürdü şuana kadar hiçbir sorun yaratmadı hızlanması güzel
Başka markalara baktınız mı ? Bayilerde golf falan da var galiba geçen birisi söuylemiştiEvet performanslı yanliz sıfır alicaz şuan bayondan bitane var corroladan haber bekliyoruz ama işte haber gelmeyecek galiba bakalım
Bayonun çarpışma testine bak bence torostan daha beter daha çarpmadan ölürsünBayonun motoru ne ?
İlk bakışta corolla derim
Allah korusun hocam kaza yapsan zaten olursunBayonun çarpışma testine bak bence torostan daha beter daha çarpmadan ölürsün
Wolksvagene bakmadık 1.0 motor var yaşadığım ilde sorun yaratırBaşka markalara baktınız mı ? Bayilerde golf falan da var galiba geçen birisi söuylemişti
Honda city vardı kırmızı renkli olanı sıcak bakmadık hitap etmedi 5 ilde olan bayilerden sadece Tanıdık vasıtasıyla toyota ve hyundai bulabildik sadeceBaşka markalara baktınız mı ? Bayilerde golf falan da var galiba geçen birisi söuylemişti
2020 Corolla Dream sahibiyim araç kaliteli bir araç megane renault araçları gibi eşantiyon değil süspansiyon karakteri sert karakterli koltuklar baldır destekli makinada yıkanabilir kılıflara sahip . Ses sistemi başarılı opsiyonel jbl 800w ses sistemi'de mevcut . Bana dunlop lastikler ile geldi orta şeker bi lastik . Bagaj kapasitesi 4 kişilik ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak kadar geniş . Multimedyada android auto / apple car play opsiyon. Klasik japon sorunsalı ses yalıtımı zayıf ama çokta sorun değil 150 160 sonrası rüzgar sesi gelmeye başlıyor. 194 civarında limitör var. 25.400 km'de şuan trim ses yok bu km'de olmaz ama şuanda trim ses yok belirtmek istedim.Selamlar sizce toyota corrola 1.5 vision multi drive s mi yoksa
Yokuşlarda 1.5 motor orta performanslı turbo motor performası beklemeyin kesinlikle. Çok kaçan seri araç olduğunu söyleyemem.2020 Corolla Dream sahibiyim araç kaliteli bir araç megane renault araçları gibi eşantiyon değil süspansiyon karakteri sert karakterli koltuklar baldır destekli makinada yıkanabilir kılıflara sahip . Ses sistemi başarılı opsiyonel jbl 800w ses sistemi'de mevcut . Bana dunlop lastikler ile geldi orta şeker bi lastik . Bagaj kapasitesi 4 kişilik ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak kadar geniş . Multimedyada android auto / apple car play opsiyon. Klasik japon sorunsalı ses yalıtımı zayıf ama çokta sorun değil 150 160 sonrası rüzgar sesi gelmeye başlıyor. 194 civarında limitör var. 25.400 km'de şuan trim ses yok bu km'de olmaz ama şuanda trim ses yok belirtmek istedim.
Cvt şanzıman yakıt ekonomisi normal modda 5.5 lt 90 100kmh ile eco ike 70 80 ile 4.4 lt ye kadar düşüyor . Motor lpg destekli lpg uyumlu.2020 Corolla Dream sahibiyim araç kaliteli bir araç megane renault araçları gibi eşantiyon değil süspansiyon karakteri sert karakterli koltuklar baldır destekli makinada yıkanabilir kılıflara sahip . Ses sistemi başarılı opsiyonel jbl 800w ses sistemi'de mevcut . Bana dunlop lastikler ile geldi orta şeker bi lastik . Bagaj kapasitesi 4 kişilik ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak kadar geniş . Multimedyada android auto / apple car play opsiyon. Klasik japon sorunsalı ses yalıtımı zayıf ama çokta sorun değil 150 160 sonrası rüzgar sesi gelmeye başlıyor. 194 civarında limitör var. 25.400 km'de şuan trim ses yok bu km'de olmaz ama şuanda trim ses yok belirtmek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yokuşlarda 1.5 motor orta performanslı turbo motor performası beklemeyin kesinlikle. Çok kaçan seri araç olduğunu söyleyemem.