Toyota Proace Hangi Antifirizi Kullanır?

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,304
İlk aldığımda bakmıştım antifiriz seviyesi maxın hemen altındaydı haziranda almıştım bugun bi açıp bakayım dedim min in hemen üstünde araba biraz su eksiltmiş kapağı açtıgımda coss diye hava çıkıyor ve genleşme kabının üstünde sürekli su damlacıkları var motor sogukken bile idrar rengi gibi antifiriz koymuş fabrika buna hangi antifirizi ilave etmem gerekir? yoksa servise mi götüreyim daha 7 binde araba neden su eksiltsin ki

1.5 bluehdi antifriz önerisi yaz googlea çıkar

1.5 bluehdi antifriz önerisi yaz googlea çıkar
hocam o kadar kafam çalışıyor çok şükür eurorepar markasının 50 tane antifirizi var hangisini koyacağım arabada ki hangisi servise gitmeden öğrenemeyeceğim heralde sabahtan uğrayayım 2 dk

hocam servise gitmekte fayda var 7 bınde daha ilk bakımana bile girmemiş sıfır araba nasıl su eksiltir harbiden sorun cıkarsa garantıden degısırsın hıc yoktan kendini garantiye al derim

hocam o kadar kafam çalışıyor çok şükür eurorepar markasının 50 tane antifirizi var hangisini koyacağım arabada ki hangisi servise gitmeden öğrenemeyeceğim heralde sabahtan uğrayayım 2 dk
arabanın 7 binde olduğunu yeni gördüm direkt servise git hiç kendin kurcalama

hocam servise gitmekte fayda var 7 bınde daha ilk bakımana bile girmemiş sıfır araba nasıl su eksiltir harbiden sorun cıkarsa garantıden degısırsın hıc yoktan kendini garantiye al derim
surekli üst kapakta su damlacıkları var araba sanki hava yapıyor ama bilemedim yoksa bir şey damlatırken falan hiç görmedim ama o üst kapaktan o damlacıklar hiç gitmiyor

surekli üst kapakta su damlacıkları var araba sanki hava yapıyor ama bilemedim yoksa bir şey damlatırken falan hiç görmedim ama o üst kapaktan o damlacıklar hiç gitmiyor
tek care servis hocam aman diyim dısarıda baktırma sonra garanti dışı muhabetti yapıyorlar . Olan senın parana ve emeğine olur

tek care servis hocam aman diyim dısarıda baktırma sonra garanti dışı muhabetti yapıyorlar . Olan senın parana ve emeğine olur
yok be ne dışarısı antifirizi bile alırsam servisten alıp doldururum ama yarına randevu aldım sabahtan götüreyim bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,828
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri