https://www.akakce.com/bilgisayar-k...d-fanli-atx-oyuncu-kasa-fiyati,652798496.html buyur dostum bummmÖnden güzel hava alan ama toz filtresi bulunduran kasa önerebilir misiniz? Bütçe 500 TL civarı.
bunun önünde toz filtresi yok galibaMSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...d-fanli-atx-oyuncu-kasa-fiyati,652798496.html buyur dostum bummm
Bunun ön panelinde toz filtresi yok.MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...d-fanli-atx-oyuncu-kasa-fiyati,652798496.html buyur dostum bummm
yaklaşık 500 tl olması yeterli bana varsa başka önerebilirsin 600 ü geçmeyecek şekildeBunun ön panelinde toz filtresi yok.
500 TL altına ön paneli toz filtreli kasa bulamadım hocam. Bilen arkadaşlar yazarlar görürlerse.
Zalman N5 MF'in toz filtresi var fakat ön fanların arkasına yerleştirildiği için hava akışını olumsuz etkilediğini söylüyorlar.
Ön panelde filtre olan Dark Guardian kasaya bakabilirsiniz, o da bütçenizi aşıyor.
507 TL'ye bu var, önü mesh olmadığı için tercih etmeyebilirsin:
Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu filtrenin magnetli olanı dik konumdayken düşme yapar mı acaba ? Magnetlinin temizliği daha kolay olur gibi.MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.comtoz filtresini kasanın arkasından vidalayınTX 12cm Delikli Fan Filtresi (TXCCFF02) - Overclock Aksesuar - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.auto-style1 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; } .auto-style6 { color: #000000; font-weight: bold; } .auto-style9 { font-family: Arial; font-size: medium; } .auto-style10 { font-size: medium; color: #FF0000; font-weight: bold; } .auto-style11 { font-weight: normal; } TX...www.teknobiyotik.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz aşabilirseniz aerocool aero one duo öneririm toz filtresi var
yapabilir bence vidalı alın yada direkt aerocool aero one duo alabilirsiniz arkadan toz filtreli ve magnetliBu filtrenin magnetli olanı dik konumdayken düşme yapar mı acaba ? Magnetlinin temizliği daha kolay olur gibi.
O model biraz pahalı geldi bana . Ucuz yollu bir şeyler bulurum inşallah. Yoksa para biriktirip Corsair 4000d airflow gibi modellere yöneleceğim.yapabilir bence vidalı alın yada direkt aerocool aero one duo alabilirsiniz arkadan toz filtreli ve magnetli
o kasa fiyatını hak eder kesinlikle @SepuLtura -ß- kullanıyor kendisine sorularınızı soranbilirsinizO model biraz pahalı geldi bana . Ucuz yollu bir şeyler bulurum inşallah. Yoksa para biriktirip Corsair 4000d airflow gibi modellere yöneleceğim.
o kasa fiyatını hak eder kesinlikle @SepuLtura -ß- kullanıyor kendisine sorularınızı soranbilirsiniz
o rehberi gelmiş haberim yoktuRehber - Aerocool Aero One Duo alınır mı?
NOT: Kasayı tanıtma amaçlı böyle bir rehber paylaşmak istedim. NOT: Alıp almamak size kalmış. Bu bir öneri değil, tanıtımdır. Böyle bir ürün var, böyle böyle özellikleri var haberiniz olsun şeklinde okuyunuz. Öncelikle bu ürünün ARGB olmayan versiyonunu ben kullanıyorum, incelemesini de eskiden...forum.donanimarsivi.com