Neler Yeni

Toz filtresini çıkardım sorun olurmu

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Kasamın önü mesh panel ve bez bir toz filtresi vardı elektrik bandı yapıştırmıştım kendi bantının yapışkanı gitmişti hem fanlara deyip ses yapıyordu hemde fanların görüntüsün bozuyordu ısı farkı çok olurmu ?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kasamın önü mesh panel ve bez bir toz filtresi vardı elektrik bandı yapıştırmıştım kendi bantının yapışkanı gitmişti hem fanlara deyip ses yapıyordu hemde fanların görüntüsün bozuyordu ısı farkı çok olurmu ?
TOZ FİLTRESİ ADI ÜSTÜNDE :D

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Isı farkı olmaz daha çabuk ve daha fazla tozlanır.
Tozlar fanlara yapışırsa o zaman oynasa oynasa 1 derece oynar.

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Toz filtresi tozlanmayı azda olsa önler filtre yok ise ara ara kasayı temizleyin o zaman

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
geri takayımmı sence
Fazla toz olursa parçalar PC görüntü gelmeyebilir o yüzden en azından bir fön makinesi ile soğuk modda ayda bir temizle parçalara değme ve elleme

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Toz filtresi tozlanmayı azda olsa önler filtre yok ise ara ara kasayı temizleyin o zaman
çift taraflı bant alıp yapıştırcam zaten ama bez olduğu için hoşuma gitmiyordu önündeki toz filtresi kapak gibi olan kasalar var onlardan bir bildiğiniz varmı

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
kasanın içi aşırı tozlanıyor sürekli hava akımı olduğu için ben bu gün 2 aylık toz filtresinin temizledim 1 avuç toz çıktı kasanın içine gireydi o yoz eğer fanlara ve diğer bileşenlere zarar verebilecekti ama toz filtresini çıkartmanızı önermem

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
çift taraflı bant alıp yapıştırcam zaten ama bez olduğu için hoşuma gitmiyordu önündeki toz filtresi kapak gibi olan kasalar var onlardan bir bildiğiniz varmı
Ne dediğinizi anlamadım bunu mu dediniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom