Neler Yeni

TP-Link Archer T9UH Adaptör Ayarlarım Nasıl Olmalı?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Arkadaşlar T9UH wi-fi adaptörü aldım, ayarları nasıl olmalıdır ve 5ghz şekilde nasıl çalıştırabilirim bu aygıtımı.

Screenshot_2.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

@EFI Shell

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Arkadaşlar T9UH wi-fi adaptörü aldım, ayarları nasıl olmalıdır ve 5ghz şekilde nasıl çalıştırabilirim bu aygıtımı.

Alıntıyı görüntüle

@EFI Shell
Modeminizin routerında ya da harici router kullanıyorsanız routeriniz 5 GHZ destekliyorsa Wi-Fi listesinden 5 GHZ olana bağlanmalısınız. :)

Alıntıyı görüntüle

@EFI Shell
Ayrıca sürücü sekmesinden resim atar mısınız?

Son düzenleme:

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modeminizin routerında ya da harici router kullanıyorsanız routeriniz 5 GHZ destekliyorsa Wi-Fi listesinden 5 GHZ olana bağlanmalısınız. :)

Ayrıca sürücü sekmesinden resim atar mısınız?
Sizin vermiş olduğunuz yazılım ve tp-link sitesinden archer t9uh yazılımınıda kurdum.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    81.7 KB · Hit: 40

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Sizin vermiş olduğunuz yazılım ve tp-link sitesinden archer t9uh yazılımınıda kurdum.
Sadece benim verdiğimi kullanın. TP-Link'in sitesindeki 2017'den kalma. Benim verdiğim 2020'den kalma (zaten o da TP-Link'in sitesinen). Kurduktan sonra sürücü sekmesinden tekrar resim atın ve ek olarak yönetici olarak komut istemini açıp şu komutu girip SS atın:
Kod:
netsh wlan show drivers

Son düzenleme:

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Sadece benim verdiğimi kullanın. TP-Link'in sitesindeki 2017'den kalma. Benim verdiğim 2020'den kalma (zaten o da TP-Link'in sitesinen). Kurduktan sonra sürücü sekmesinden tekrar resim atın ve ek olarak yönetici olarak komut istemini açıp şu komutu girip SS atın:
Kod:
netsh wlan show drivers
Bu arada sizin vermiş olduğunuz driveri tekrar kurduğumda ping değerlerim çok daha stabil oldu ve kopma sorunu kalktı şu an için.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    44.2 KB · Hit: 39
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    28.8 KB · Hit: 39
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    7.3 KB · Hit: 41
Son düzenleme:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Bu arada sizin vermiş olduğunuz driveri tekrar kurduğumda ping değerlerim çok daha stabil oldu ve kopma sorunu kalktı şu an için.
Gördüğünüz gibi bu verdiğim daha güncel ve WPA3 Personal destekliyor. Ama önceki ise 2017'den kalma ve WPA2 PSK destekliyordu.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre

gokbiloz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan
Merhabalar. Bende bu wireless adaptör ile sorun yaşıyorum ve sitesinde 2018'e ait driver mevcut. Rica etsem bana da 2020 olan driver'ı gönderebilir misiniz @EFI Shell

gokbiloz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan
Benim bu wireless adaptör sorunum maalesef bitmiyor. Tplink'de ne yaptıysam hız dalgalanıyor takılıyor sıfırlanıyor sonra yeniden yükseliyor. Bu arızalı diye gittim Asus USB-AC58 1300 aldım onda da bu ağa bağlanılamıyor arızası verip duruyor. Bir türlü yüzüm gülmüyor. Modeme uzak olmasa masa üstü bilgisayar kablo çekicem ama uzak. Neyi denediysem ne yaptıysam wireless adaptörle stabil bir bağlantı sağlayamadım. Hocam var mı bir öneriniz kablo ile bağlantı dışında :) @EFI Shell

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Benim bu wireless adaptör sorunum maalesef bitmiyor. Tplink'de ne yaptıysam hız dalgalanıyor takılıyor sıfırlanıyor sonra yeniden yükseliyor. Bu arızalı diye gittim Asus USB-AC58 1300 aldım onda da bu ağa bağlanılamıyor arızası verip duruyor. Bir türlü yüzüm gülmüyor. Modeme uzak olmasa masa üstü bilgisayar kablo çekicem ama uzak. Neyi denediysem ne yaptıysam wireless adaptörle stabil bir bağlantı sağlayamadım. Hocam var mı bir öneriniz kablo ile bağlantı dışında :) @EFI Shell
Kullandığınız modem ve varsa router vs modelini yazar mısın?

Top Bottom