Neler Yeni

TP-Link Archer VX1800v vs Zyxel DX3301-T0 hangisini tercih etmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan
Bütçe
2300
TP-Link Archer VX1800v ve Zyxel DX3301-T0 VDSL modemlerinden birini almayı düşünüyorum. Genel olarak özellikleri aynı fiyatları da yakın. Daha önceden kullanan var ise bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Ya da bunlara ek tavsiyeniz var mı ?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,331
İsim
Semih Boran

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Archer VX1800v kullanıcısı olarak daha önce adam akıllı modem kullanmamışım dedirten modeldir kendisi,
Aynı anda indirme yapıp lol oynuyorum ve pingim artmıyor bile evdekiler de telefondan video vs. izlemeside etki etmiyor
cidden fiyatının hakkını veren bir modeldir

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TP-Link daha mantıklı. Harici anten önemli.
Archer VX1800v kullanıcısı olarak daha önce adam akıllı modem kullanmamışım dedirten modeldir kendisi,
Aynı anda indirme yapıp lol oynuyorum ve pingim artmıyor bile evdekiler de telefondan video vs. izlemeside etki etmiyor
Ben de TP-Linke daha sıcak bakıyordum bunu tercih edeceğim. Bir de kapsama alanı tahmini olarak ne kadar?

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Evin konumuna göre değişir tam ortaya koyarsan evin dışında bile çeker ben kendi odama koydum en dipte olmasına rağmen evimin diğer en dip köşesinde bile 4 diş çekiyor mükemmel bir modem ve çok güncel Kasımda çıkmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. 30dk önce siparişi geçtim.

Boyga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Seçkin Karabulut
Nasıl memnun musunuz? Ben de düşünüyorum da almayı vx1800v yi….

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan
Evet gayet memnunum iki kanalda gayet güzel çalışmakta. Elimde bir adette TP-Link Access Point vardı bununla birlikte mesh yapıda kullanmaktayım. Herhangi bir sorun vs yaratmadı.

thexlone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Batuhan

Merhaba. Bu modemden bende almayı planlıyorum. Arayüz menüsünde TR dil desteği yok deniyor. Doğru mu ?
Belirli operatörler dışındaki sağlayıcılara bağlantı yapmakta problem yaşandığı söyleniyor diğer forumlarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan
Merhaba. Türkçe dil desteği olmadığı doğru, ama benim için bir sorun olmadığı için ben pek önemsedim. Ama tarayıcıda sayfayı otomatik çevir'e ayarlarsın Türkçe olarak çevirir.
Modem güncel bir ürün, yeni bir firmware update aldı, belki dediğiniz sorun düzelmiş olabilir. Ben Turktelekom kullanıyorum, bağlantıları kendim yaptım, herhangi bir sorun yaşamadım. Performansından gayet memnunum. Cihaz ile ilgili aklınıza takılan başka bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.

thexlone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Batuhan
Evin konumuna göre değişir tam ortaya koyarsan evin dışında bile çeker ben kendi odama koydum en dipte olmasına rağmen evimin diğer en dip köşesinde bile 4 diş çekiyor mükemmel bir modem ve çok güncel Kasımda çıkmış

TP-Link Archer VX1800v bu modemi bende almayı planlıyorum. Güç adaptörünün modeme yetersiz gelip bağlantı kısmında problem çıkardığı söyleniyor. Doğru mudur?​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba. Türkçe dil desteği olmadığı doğru, ama benim için bir sorun olmadığı için ben pek önemsedim. Ama tarayıcıda sayfayı otomatik çevir'e ayarlarsın Türkçe olarak çevirir.
Modem güncel bir ürün, yeni bir firmware update aldı, belki dediğiniz sorun düzelmiş olabilir. Ben Turktelekom kullanıyorum, bağlantıları kendim yaptım, herhangi bir sorun yaşamadım. Performansından gayet memnunum. Cihaz ile ilgili aklınıza takılan başka bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.
Aldığınızdan beri bir problem gözlemlediniz mi?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,398
Üyeler
169,567
Son üye
mcantruk
Top Bottom