TP Link Modem Kurulmu

kuremissle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
Elimde 2 adet modem var 1. modemden 2. modeme geçmek istiyorum. Bağlantıları nasıl yapabilirim? 1. Modem çalışıyor ancak 2. Modemi takınca çalışmıyor. Resimlerde elimden geldiğince açıklamaya çalıştım

Ekler

• degisikler.jpg
    degisikler.jpg
    862.1 KB · Hit: 41
  • modem1arka.jpg
    modem1arka.jpg
    864.3 KB · Hit: 40
  • modem1on.jpg
    modem1on.jpg
    910.3 KB · Hit: 39
  • modem2arka.jpg
    modem2arka.jpg
    946.1 KB · Hit: 49
  • modem2on.jpg
    modem2on.jpg
    1 MB · Hit: 41
  • kablolar.jpg
    kablolar.jpg
    994.1 KB · Hit: 37
Elimde 2 adet modem var 1. modemden 2. modeme geçmek istiyorum. Bağlantıları nasıl yapabilirim? 1. Modem çalışıyor ancak 2. Modemi takınca çalışmıyor. Resimlerde elimden geldiğince açıklamaya çalıştım
Bunlar hakkında bir fikrim yok dediğiniz şeyler ayırıcı. Ev telefonunuz varsa gösterdiği gibi birini modeme, diğerini telefona bağlıyorsunuz. Bağlamak istediğiniz modemi fişe takın. Hangisi olduğunu bilmediğiniz kabloyuda modemin arkasında ki gri yere takın. Ardından modeminize bağlanın ve tarayıcınızı açıp 192.168.1.1 e girip tekrardan kurulum yapın.

Bunlar hakkında bir fikrim yok dediğiniz şeyler ayırıcı. Ev telefonunuz varsa gösterdiği gibi birini modeme, diğerini telefona bağlıyorsunuz. Bağlamak istediğiniz modemi fişe takın. Hangisi olduğunu bilmediğiniz kabloyuda modemin arkasında ki gri yere takın. Ardından modeminize bağlanın ve tarayıcınızı açıp 192.168.1.1 e girip tekrardan kurulum yapın.
ev telefonu yok telefona bağlamadan çalışmaz mı?

Ekler

• image_2021-01-28_142028.png
    image_2021-01-28_142028.png
    540.4 KB · Hit: 33
bağladım gelmedi sadece şu iki ışık yanık kaldı acaba dediğiniz gibi 192.168.1.1 den kurulumu yapmam mı gerek?
Kablo bağlantıları yaptıysanız evet.

kabloyu direk modeme mi bağlamalıyım yoksa şu "spitterlere" bağlıyıp modeme mi bağlamalıyım?

kabloyu direk modeme mi bağlamalıyım yoksa şu "spitterlere" bağlıyıp modeme mi bağlamalıyım?
Ayırıcı kullanmanıza gerek yok direk modeme bağlayabilirsiniz.

bağladım 192.168.1.1 den hızlı kurulum yaptım ancak internet gelmedi
Kullanıcı adı şifre yazan yere operatörün size verdiği kabloyu girdiniz değil mi?

Kullanıcı adı şifre yazan yere operatörün size verdiği kabloyu girdiniz değil mi?
admin admin şeklinde girdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

discord steam tarzı gerçek zamanlı iletişim kurabilceğimiz bir yerden soru sorabilme ihtimalim var mı? müsaitseniz

admin admin şeklinde girdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

discord steam tarzı gerçek zamanlı iletişim kurabilceğimiz bir yerden soru sorabilme ihtimalim var mı? müsaitseniz
Şuan maalesef öyle bir ortama gelemem. Bahsettiğim kullanıcı adı şifre yazan yer kurulumu yaparken sorduğu. Arayüze giriş yaparken değil.

Geri