Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 5,823
Orayı boş geçerseniz internet gelmez tabiihaa, orayı boş geçtim ne yazmam gerektiğini bilmiyorum
Orayı boş geçerseniz internet gelmez tabiihaa, orayı boş geçtim ne yazmam gerektiğini bilmiyorum
kullanıcı adımı ve şifremi öğrenip girdim ancak yine olmadı. 1.Modemi takınca çalışıyor 2. modemi takınca çalışmıyor.Kullanıcı adı şifre yazan yere operatörün size verdiği kabloyu girdiniz değil mi?
Doğru kurulum yaptığınıza eminsiniz değil mi?kullanıcı adımı ve şifremi öğrenip girdim ancak yine olmadı. 1.Modemi takınca çalışıyor 2. modemi takınca çalışmıyor.
eski modemi söktüm diğerini taktım 192.168.1.1 e girdim hızlı kurulum ayarlarından saat tarih seçtim kullanıcı adı şifreyi yazdım modemin ismini şifresinin falan yazdım ancak kurulumu bitirdim ancak internet gelmedi. Eski modemi takınca geliyor yeniyi takıyorum her şeyi yapıyorum gelmiyorDoğru kurulum yaptığınıza eminsiniz değil mi?
Dsl ve internet ışığı yanıyor mu yeni modeminizde?eski modemi söktüm diğerini taktım 192.168.1.1 e girdim hızlı kurulum ayarlarından saat tarih seçtim kullanıcı adı şifreyi yazdım modemin ismini şifresinin falan yazdım ancak kurulumu bitirdim ancak internet gelmedi. Eski modemi takınca geliyor yeniyi takıyorum her şeyi yapıyorum gelmiyor
hayırDsl ve internet ışığı yanıyor mu yeni modeminizde?