TP Link Modem Kurulmu

haa, orayı boş geçtim ne yazmam gerektiğini bilmiyorum
Orayı boş geçerseniz internet gelmez tabii :) Operatörünüzden modem kurulum için kullanıcı adınızı ve şifrenizi isteyiniz.

Kullanıcı adı şifre yazan yere operatörün size verdiği kabloyu girdiniz değil mi?
kullanıcı adımı ve şifremi öğrenip girdim ancak yine olmadı. 1.Modemi takınca çalışıyor 2. modemi takınca çalışmıyor.

kullanıcı adımı ve şifremi öğrenip girdim ancak yine olmadı. 1.Modemi takınca çalışıyor 2. modemi takınca çalışmıyor.
Doğru kurulum yaptığınıza eminsiniz değil mi?

Doğru kurulum yaptığınıza eminsiniz değil mi?
eski modemi söktüm diğerini taktım 192.168.1.1 e girdim hızlı kurulum ayarlarından saat tarih seçtim kullanıcı adı şifreyi yazdım modemin ismini şifresinin falan yazdım ancak kurulumu bitirdim ancak internet gelmedi. Eski modemi takınca geliyor yeniyi takıyorum her şeyi yapıyorum gelmiyor

eski modemi söktüm diğerini taktım 192.168.1.1 e girdim hızlı kurulum ayarlarından saat tarih seçtim kullanıcı adı şifreyi yazdım modemin ismini şifresinin falan yazdım ancak kurulumu bitirdim ancak internet gelmedi. Eski modemi takınca geliyor yeniyi takıyorum her şeyi yapıyorum gelmiyor
Dsl ve internet ışığı yanıyor mu yeni modeminizde?

Dsl ve internet ışığı yanıyor mu yeni modeminizde?
hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta şuan kullandıgım modemin dsl bağlantısını kesiyorum veya kullanıcı adı şifreyi yanlış giriyorum yine de internete bağlanıyor 5-10 sn sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,868
Üyeler
190,816
Son üye
oakcn
Geri