🔥İndirim TP-Link MODEM VR300 999₺

bu modemi depodan aldım ama normalde 35mb alıyorsam max 25mbit internet veriyor. ne yaptıysam çözemedim.
Ben wifi 6 alacaktım desteklemiyor diye alma dedi müşteri hizmetleri sizin ev kabloları çok mu eski acaba ondan olabilir. Sizin ev Wifi 4 olma ihtimali???

Ekler

• IMG_0465.webp
    IMG_0465.webp
    49.1 KB · Hit: 143
odam üst katta modem odamın tam altında duvara bağlı. modemden kablo çekip bu routera mı bağlamak gerek?
Kablo cekip yaparsan cok daha iyi olur. Kablosuz da router olarak kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kopma yoksa alacağım. Benim modem ttnetin ilk modemlerinden iş görür sanırım bu evde 6 7 cihaz bağlanıyor birde
Kopma hiç yaşamadım bende de aynı anda 5-6 cihaz bağlanıyor. Menzil olarak çok iddialı değil 2 oda kadar gider ama 3. odaya cok etkili değil. Onun dışında performans sorunu ben yaşamadım.

Kablo cekip yaparsan cok daha iyi olur. Kablosuz da router olarak kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kopma hiç yaşamadım bende de aynı anda 5-6 cihaz bağlanıyor. Menzil olarak çok iddialı değil 2 oda kadar gider ama 3. odaya cok etkili değil. Onun dışında performans sorunu ben yaşamadım.
Modem oturma odasında merkezi gibi Bi yerde sanırım sorun olmaz. Geçtim sipariş.

agalar şaka bi yana eski bi asus modemim var dsl n16 diye 7 senedir falan kullanıyorum bilmiyorum modemden mi ama asus modemlerin genelde sorunlu olduğunu söylüyorlar bu alınır mı 50 mbps net var şuan vdsl

Ben de 25mb hiz var hazirki modemi oynatmasam daha iyi olcak

agalar şaka bi yana eski bi asus modemim var dsl n16 diye 7 senedir falan kullanıyorum bilmiyorum modemden mi ama asus modemlerin genelde sorunlu olduğunu söylüyorlar bu alınır mı 50 mbps net var şuan vdsl
Düşük hız alıyorsan ya da kopma kesilme vs yaşıyorsan alınabilir. Bozulana kadar kullanılacak ürün.

Düşük hız alıyorsan ya da kopma kesilme vs yaşıyorsan alınabilir. Bozulana kadar kullanılacak ürün.
kopma kesilme yaşıyorum evet hatta dsl ışığı yanarken bile internet gidiyor fakat bu sorun başka bir modem denediğimde de olmuştu anlamadım gitti napacağımı

IMG_9546.webp

kopma kesilme yaşıyorum evet hatta dsl ışığı yanarken bile internet gidiyor fakat bu sorun başka bir modem denediğimde de olmuştu anlamadım gitti napacağımı
o zaman altyapıdan kaynaklı da olabilir

Geri