fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 757
Geçmişte kullandığım ürün. Üstte TP-Link RE200 altta modemin dibinden yapılan anlık 2.4 GHz bandı hız değerleri (Kablonet modemi ile arada 5m mesafede)
Bu 5GHZ destekliyor mu?5m mesafe çokmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bimde bu varken alan eşşektir
yesBu 5GHZ destekliyor mu?
Düzenli fiyat takip etmiyorum dostum. Düzgün bir üslupla söyle geç. Hayatında kablonet modemi kullanmamışsın 5m mesafe çokmuş diye dalga geçiyorsun.5m mesafe çokmuş
Alıntıyı görüntüle
bimde bu varken alan eşşektir
Evet. AC1200. Konudakinden teknik olarak daha iyi bir cihaz.Bu 5GHZ destekliyor mu?
Altında bulunan kablo ile direkt PC bağlantısı yapabiliyor muyuz?Düzenli fiyat takip etmiyorum dostum. Düzgün bir üslupla söyle geç. Hayatında kablonet modemi kullanmamışsın 5m mesafe çokmuş diye dalga geçiyorsun.
Evet. AC1200. Konudakinden teknik olarak daha iyi bir cihaz.
5 metre mesafede kablolu ve kablosuz kurulum denemiştim RE200de. (CAT5e kablo) Kablosuz kurulum daha stabildi. Diğer cihazı bilmiyorum ama Mercusys TP Linkin alt markası.Altında bulunan kablo ile direkt PC bağlantısı yapabiliyor muyuz?
Aslında demek istediğim modemden cihaza değil, cihazın altından bilgidayar giriş portuna.5 metre mesafede kablolu ve kablosuz kurulum denemiştim RE200de. (CAT5e kablo) Kablosuz kurulum daha stabildi. Diğer cihazı bilmiyorum ama Mercusys TP Linkin alt markası.
Konudaki ürünü bilmiyorum ama mercurys me30 kullandım bir kere kopma yapmadı tavsiye ederim .Valla benim 3+1 evde kaliteli bir menzil genişleticiye ihtiyacım var. Sizce ne alayım