ametörce.satıcı 50 yaş üstü dayısa kalp krizi garantiliSabaha satıcı doğru fiyat girdiyse sevinir yanlış ise
Mallar akrabasına kalır o da elden çıkarır stonksametörce.satıcı 50 yaş üstü dayısa kalp krizi garantili
Mallar akrabasına kalır o da elden çıkarır stonks
yeni mağaza değil,öyle ihtimal bile vermiyorum.daha öncede böyle olmuşetkileşim kasıp mağazalarını öne çıkarmaya çalışıyor olabilirler bence nasıl işliyor bilmiyorum ama başka bi sebep gelmiyor aklıma
Büyük ihtimal dediğiniz gbii geleceğini düşünmüyorum. 1 tane ihtiyaç ürün aldım gelirse iyi gelmez ve kupon gelirse yine iyi. Parası olan denesin.etkileşim kasıp mağazalarını öne çıkarmaya çalışıyor olabilirler bence nasıl işliyor bilmiyorum ama başka bi sebep gelmiyor aklıma
öyle diyonda bi gecede nasıl 2k harcadım ona şaşırıyorum.yarın iptali basacamBüyük ihtimal dediğiniz gbii geleceğini düşünmüyorum. 1 tane ihtiyaç ürün aldım gelirse iyi gelmez ve kupon gelirse yine iyi. Parası olan denesin.
Hocam gitti paranız geçmiş olsunöyle diyonda bi gecede nasıl 2k harcadım ona şaşırıyorum.yarın iptali basacam
Ne zaman gelir iptal olsaHocam gitti paranız geçmiş olsun
Bayram gelmez büyük ihtimal. Bayram sonrası en kötü 1 hafta.Ne zaman gelir iptal olsa