Mr.White 80+ Bronze Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1,245 7 Haziran 2024 #14 Cassius Clay yazmış: Sen gelince açmakla uğraşmaya diye Devamı için tıklayın... yok yok uğraşırım ben istanbul mağazlarına koymamışlar ya
Cassius Clay yazmış: Sen gelince açmakla uğraşmaya diye Devamı için tıklayın... yok yok uğraşırım ben istanbul mağazlarına koymamışlar ya
L laider 80+ Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 55 Dahası Reaksiyon skoru 36 İsim Koca Osman 7 Haziran 2024 #15 Bu marka her özellik için yıllık abonelik istemiyor muydu? Herkes Xiaomi tavsiye ediyordu bunun yerine. Konu hakkında net bilgisi olan var mı?
Bu marka her özellik için yıllık abonelik istemiyor muydu? Herkes Xiaomi tavsiye ediyordu bunun yerine. Konu hakkında net bilgisi olan var mı?
thepublicman 80+ Gold Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 6,405 Dahası Reaksiyon skoru 4,155 Yaş 26 İsim Kadir 7 Haziran 2024 #16 akıllı takip laider yazmış: Bu marka her özellik için yıllık abonelik istemiyor muydu? Herkes Xiaomi tavsiye ediyordu bunun yerine. Konu hakkında net bilgisi olan var mı? Devamı için tıklayın... akıllı takip fotoğraf bıldirimi ve bulut paralıymış fotoğraf bildirimi ve bulut benim için çok önemli değil ama akıllı takip ne kadar önemli bilen var mı?
akıllı takip laider yazmış: Bu marka her özellik için yıllık abonelik istemiyor muydu? Herkes Xiaomi tavsiye ediyordu bunun yerine. Konu hakkında net bilgisi olan var mı? Devamı için tıklayın... akıllı takip fotoğraf bıldirimi ve bulut paralıymış fotoğraf bildirimi ve bulut benim için çok önemli değil ama akıllı takip ne kadar önemli bilen var mı?