🔥İndirim TP-Link Tapo C211 2K Wi-Fi Kamera + Kioxia Exceria 64 GB 889 TL

honorr

80+
Reaksiyon skoru
185

C320WS 4 adet cihaz kullanıyorum aktif olarak. Bu iç mekan için olan model ama 64 gb kart ile çok uygun fiyat.

Hafıza kartı zaten 150-200 civarı şu an. Bir yere takılır muhtemelen diye aldım. Tapo uygulamasıyla kullanılıyor ayarladığınız şekilde aksiyon olduğunda telefona bildirim atıyor. Sesli çift yön iletişim var.

C320WS 4 adet cihaz kullanıyorum aktif olarak. Bu iç mekan için olan model ama 64 gb kart ile çok uygun fiyat.

Hafıza kartı zaten 150-200 civarı şu an. Bir yere takılır muhtemelen diye aldım. Tapo uygulamasıyla kullanılıyor ayarladığınız şekilde aksiyon olduğunda telefona bildirim atıyor. Sesli çift yön iletişim var.
Otoparkı görmesi için pencerenin dışına koymak istiyorum ama bunlar dış mekan için uygun değil sanırım. Dış mekan kameraları da çok daha pahalı oluyor. :/

Otoparkı görmesi için pencerenin dışına koymak istiyorum ama bunlar dış mekan için uygun değil sanırım. Dış mekan kameraları da çok daha pahalı oluyor. :/
c320ws en güzeli, c310 da var bende hiç iyi değil valla. O yüzden öyle öneririm ancak 1500tl civarıdaydı

fiyat takibi yapan varmıdır nasıl fiyatı
Güzel kamera. Ben geçen sene sd ile birlikte olanı 950 gibi bir rakama almıştım sanırım. Apartman içine taktım. 2k çözünürlükte, sadece hareket olduğunda kayıt yaptirarak hafıza 3 ay yetiyor ve görüntü çok kaliteli

C320ws 1700 civarında, iyi duruyor ancak c310 da 1100 civarında siz tam olarak neyini beğenmemiştiniz acaba ? 266 yorumda 4.8 almış gözüküyor.
c320WS ye göre kötü. C320WS'de daha fazla özellik var. Şu ara C310 gece-gündüz geçişlerini doğru yapamıyor. Uzaktan reset atmak zorunda kalıyorum. C320WS daha iyi interneti çekiyor ancak C310 o konuda daha kötü. C320WSde ışık var(açtırabiliyorsun hareket algılanınca vs) ek olarak hareket nerede yakalandıysa kare içine alıyor ancak C310da bunlar yok. Keske dedim C320WS alsaydım hepsini. (ben aldığımda C320WS 1400dü C310 1200dü.)

c320WS ye göre kötü. C320WS'de daha fazla özellik var. Şu ara C310 gece-gündüz geçişlerini doğru yapamıyor. Uzaktan reset atmak zorunda kalıyorum. C320WS daha iyi interneti çekiyor ancak C310 o konuda daha kötü. C320WSde ışık var(açtırabiliyorsun hareket algılanınca vs) ek olarak hareket nerede yakalandıysa kare içine alıyor ancak C310da bunlar yok. Keske dedim C320WS alsaydım hepsini. (ben aldığımda C320WS 1400dü C310 1200dü.)
Sen aldığında fark azmış cidden. Öneriler için teşekkür ederim.

buna ek olarak tc65 diye bir modelde var ben alırken görmemiştim buda çok benziyor fiyatıda 1350 civarı şu an

Gece gündüz dükkan kayiti yspmak için uygun mu ?

Dış mekana uygun hale getirmek çok zor değil.
Eliniz yakınsa, sivi girebilecek yerleri suya karşı dayanıklı malzemeler (uygun conta, su kes, sıvı silikon vs.) kullanarak Dış ortama hazır hale getirebilirsin.
Köy yerlerinde vs. 2. El kırık, çatlak kameraları bantlayarak kullanılacak hale getiriyorlar.

Geri