Neler Yeni

Yardım TP-Link TD-W9970V3 Modem ile en fazla kaç mbps alırım?

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
100mbps vdsl internete geçiş yaptım daha bağlanmadı. modem modelim

TP-Link TD-W9970V3 Modem

bununla en fazla kaç mbps alırım?
VDSL de bu ülkede en fazla ne kadar hız alırsan o kadarını verir bu modem. Ayrıca dostum, buraya sorup cevap arayacağına google veya chat GPT ye sorsan çoktan sorunun çözülmüştü. Epeyde de wifi olarak 300Mbps olarak belirtmiş. Ki VDSL2 olarak 300Mbps veren iss yok.

Ayrıca 300Mbps kaldırmaz bu modem donanımsal olarak. Orası ayrı bir şey :D

Sebastian Szymanski

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VDSL de bu ülkede en fazla ne kadar hız alırsan o kadarını verir bu modem. Ayrıca dostum, buraya sorup cevap arayacağına google veya chat GPT ye sorsan çoktan sorunun çözülmüştü. Epeyde de wifi olarak 300Mbps olarak belirtmiş. Ki VDSL2 olarak 300Mbps veren iss yok.

Ayrıca 300Mbps kaldırmaz bu modem donanımsal olarak. Orası ayrı bir şey :D
hocam yazdım zaten . buraya emin olmak için yazdım. bazı kullanan kişiler 35 mbps alamıyorum filan yazmış ondan sordum ben şuan 35 kullanıyorum 37-38 alıyorum 100 e geçtim bakalım 70-80 e okeyim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

chatgpt 50-150 arası diyor bakalım

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Volkan
hocam yazdım zaten . buraya emin olmak için yazdım. bazı kullanan kişiler 35 mbps alamıyorum filan yazmış ondan sordum ben şuan 35 kullanıyorum 37-38 alıyorum 100 e geçtim bakalım 70-80 e okeyim ben
Altyapın önemli, modemin sınırı zorlar. Altyapın 100 veriyorsa rahatça kullanırsın modemi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Kabloluda çok sıkıntı olmaz ama kablosuz performansı leş gibi.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
Yani bu eski bir modem. Doğru olma olasılığı tabi ki de var. Ama teknik olarak 100 Mbps desteklemesi lazım. Ethernet olarak kullan mutlaka. Ve modeme fazla güvenme. İleride değiştireceksin gibime geliyor. Celilemrenin dediği gibi modem iyi değil.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Kabloluda çok sıkıntı olmaz ama kablosuz performansı leş gibi.
ne telefonda ne de laptopumda bir sorun yaşamadım şimdiye kadar masaüstünde kablolu bağlı hangi hızı aldıysam onda kablosuzda da aynısını alıyorum

Yani bu eski bir modem. Doğru olma olasılığı tabi ki de var. Ama teknik olarak 100 Mbps desteklemesi lazım. Ethernet olarak kullan mutlaka. Ve modeme fazla güvenme. İleride değiştireceksin gibime geliyor. Celilemrenin dediği gibi modem iyi değil.
ya zaten 6 ay sonra inşallah üniye gidicem evdekilere 35 bile fazla

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
ne telefonda ne de laptopumda bir sorun yaşamadım şimdiye kadar masaüstünde kablolu bağlı hangi hızı aldıysam onda kablosuzda da aynısını alıyorum

ya zaten 6 ay sonra inşallah üniye gidicem evdekilere 35 bile fazla
Hayırlı olsun o zaman. Olmadı hız düşürme yaparsın.

Aykut D.

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,911
Üyeler
163,236
Son üye
sıkıcıtarıkefendi
Top Bottom