Sebastian Szymanski
80+ Silver
100mbps vdsl internete geçiş yaptım daha bağlanmadı. modem modelim
1petabit100mbps vdsl internete geçiş yaptım daha bağlanmadı. modem modelim
TP-Link TD-W9970V3 Modem
bununla en fazla kaç mbps alırım?
?1petabit
VDSL de bu ülkede en fazla ne kadar hız alırsan o kadarını verir bu modem. Ayrıca dostum, buraya sorup cevap arayacağına google veya chat GPT ye sorsan çoktan sorunun çözülmüştü. Epeyde de wifi olarak 300Mbps olarak belirtmiş. Ki VDSL2 olarak 300Mbps veren iss yok.100mbps vdsl internete geçiş yaptım daha bağlanmadı. modem modelim
TP-Link TD-W9970V3 Modem
hocam yazdım zaten . buraya emin olmak için yazdım. bazı kullanan kişiler 35 mbps alamıyorum filan yazmış ondan sordum ben şuan 35 kullanıyorum 37-38 alıyorum 100 e geçtim bakalım 70-80 e okeyim benVDSL de bu ülkede en fazla ne kadar hız alırsan o kadarını verir bu modem. Ayrıca dostum, buraya sorup cevap arayacağına google veya chat GPT ye sorsan çoktan sorunun çözülmüştü. Epeyde de wifi olarak 300Mbps olarak belirtmiş. Ki VDSL2 olarak 300Mbps veren iss yok.
Ayrıca 300Mbps kaldırmaz bu modem donanımsal olarak. Orası ayrı bir şey
Altyapın önemli, modemin sınırı zorlar. Altyapın 100 veriyorsa rahatça kullanırsın modemi.hocam yazdım zaten . buraya emin olmak için yazdım. bazı kullanan kişiler 35 mbps alamıyorum filan yazmış ondan sordum ben şuan 35 kullanıyorum 37-38 alıyorum 100 e geçtim bakalım 70-80 e okeyim ben
alttapım 98 veriyorAltyapın önemli, modemin sınırı zorlar. Altyapın 100 veriyorsa rahatça kullanırsın modemi.
Yani bu eski bir modem. Doğru olma olasılığı tabi ki de var. Ama teknik olarak 100 Mbps desteklemesi lazım. Ethernet olarak kullan mutlaka. Ve modeme fazla güvenme. İleride değiştireceksin gibime geliyor. Celilemrenin dediği gibi modem iyi değil.hocam yazdım zaten . buraya emin olmak için yazdım. bazı kullanan kişiler 35 mbps alamıyorum filan yazmış ondan sordum ben şuan 35 kullanıyorum 37-38 alıyorum 100 e geçtim bakalım 70-80 e okeyim ben
ne telefonda ne de laptopumda bir sorun yaşamadım şimdiye kadar masaüstünde kablolu bağlı hangi hızı aldıysam onda kablosuzda da aynısını alıyorumKabloluda çok sıkıntı olmaz ama kablosuz performansı leş gibi.
ya zaten 6 ay sonra inşallah üniye gidicem evdekilere 35 bile fazlaYani bu eski bir modem. Doğru olma olasılığı tabi ki de var. Ama teknik olarak 100 Mbps desteklemesi lazım. Ethernet olarak kullan mutlaka. Ve modeme fazla güvenme. İleride değiştireceksin gibime geliyor. Celilemrenin dediği gibi modem iyi değil.
Hayırlı olsun o zaman. Olmadı hız düşürme yaparsın.ne telefonda ne de laptopumda bir sorun yaşamadım şimdiye kadar masaüstünde kablolu bağlı hangi hızı aldıysam onda kablosuzda da aynısını alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya zaten 6 ay sonra inşallah üniye gidicem evdekilere 35 bile fazla
netgsme geçtim fiyat sabit 300 sanırsım bana indirimler ile 185 TL ye geliyor6 ay kullanalım sonra bakarız modemde alrızHayırlı olsun o zaman. Olmadı hız düşürme yaparsın.
70 civarı .100mbps vdsl internete geçiş yaptım daha bağlanmadı. modem modelim
TP-Link TD-W9970V3 Modem
100mbps interneti 30mbps turpuluyor lanet modem70 civarı .