Neler Yeni

TP-Link TL-WN725 Hız Problemi

taners

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ali zayer
Ben yeni pc topladım ve kablosuz adaptör olarak da bunu seçtim driver da yükledim v3 sürümüydü ve bende v3 ü yükledim. İnternetim 100 megabit olmasına rağmen maksimum 8 almaya başladım ve arada internet gidiyor acaba problem ne olabilir. Sistemim aşağıdadır.
B450M S2H-RYZEN 7 3700X-5700XT NİTRO+ S.E-16gb 3200MHZ-650 WATT PSU

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Aynısından biz de birkaç yıldır kullanıyoruz. Herhangi bir sorun yaşamadık. AC uyumlu olmadığı için 100 mbps'ye yakın bir hız alamazsınız. Mesafe çok uzaksa, bu hız daha çok düşer. Modeme yaklaştığınızda hız yükselmiyorsa ve modemde herhangi bir arıza yoksa, adaptörün sürücüsünü tamamen silin. Windows'u güncelleyin, değişiklik olmazsa, adaptörü iade edin.

taners

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ali zayer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısından biz de birkaç yıldır kullanıyoruz. Herhangi bir sorun yaşamadık. AC uyumlu olmadığı için 100 mbps'ye yakın bir hız alamazsınız. Mesafe çok uzaksa, bu hız daha çok düşer. Modeme yaklaştığınızda hız yükselmiyorsa ve modemde herhangi bir arıza yoksa, adaptörün sürücüsünü tamamen silin. Windows'u güncelleyin, değişiklik olmazsa, adaptörü iade edin.
telefonun interneti açıyorum pc nin yanında o zamaan telefonun internetine yakın bir sonuç veriyor 4G 45mbs falan çekiyor pc 30 falan veriyor

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
telefonun interneti açıyorum pc nin yanında o zamaan telefonun internetine yakın bir sonuç veriyor 4G 45mbs falan çekiyor pc 30 falan veriyor
O zaman modemin yakınında denemeniz lazım. Adaptör normal görünüyor. Belki modeminizde sıkıntı vardır, ya da modem ile bilgisayar arasındaki engelden veya mesafeden dolayı sorun yaşıyorsunuz.

taners

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ali zayer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman modemin yakınında denemeniz lazım. Adaptör normal görünüyor. Belki modeminizde sıkıntı vardır, ya da modem ile bilgisayar arasındaki engelden veya mesafeden dolayı sorun yaşıyorsunuz.
laptop iyi çekiyordu odamda 70-80 download alıyordu bende laptopdakini kabloyla aktardım masaüstüne 70-80 alıyorum bende artık,bir süre böyle kullanıcam sonra kaliteli bir kablosuz adaptör alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,345
Üyeler
165,519
Son üye
Altf4.1910
Top Bottom