Neler Yeni

🔥İndirim 🔥TP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör 205TL🔥

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
41bin geribildirim almış ve kendini kanıtlamış bir model ile adını ilk kez duyduğum, değerlendirmesi ve puanı daha az olan ürün arasında kalsam TP-Link'i seçerdim.
Edit: TP-Link driveri kurulunca versiyonu 5.3 oluyor. Diğerlerini bilmiyorum.
Ön yargılı yaklaşım her zaman iyi değildir. Orico'yu sen bilmiyor olabilirsin ama alanında kendini kanıtlamış bir markadır aynı zamanda.
Ayrıca kullandığım için tavsiye ettim.

Ekleme yapayım. Yorum sayısı önemlidir tabii ki. Başkaların tüm yorumlarına göre karar verme aşaması önemlidir.
Olumlu olumsuz yorum oranı da değerli bir veridir. Kendimize göre iyi bir değerlendirme tüm bunların karmasından doğar.

1 yıldızlı yorum sayısı
1727764135514.png
ü
2 yıldızlı yorum sayısı
1727764153436.png

3 yıldızlı yorum sayısı
1727764167882.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

41bin geribildirim almış ve kendini kanıtlamış bir model ile adını ilk kez duyduğum, değerlendirmesi ve puanı daha az olan ürün arasında kalsam TP-Link'i seçerdim.
Bu wi-fi adaptör. Paylaşılanlar usb bluetooth modülü.
Paylaştığın ürünü bir dönem bir kaç bilgisayara taktım yolladım ama dahili Bluetooth'u olduğunu hatırlayamadım. Var mı?
Detaylarında da yazmayınca emin olamadım.

Son düzenleme:

Dâwk'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Taha
Ön yargılı yaklaşım her zaman iyi değildir. Orico'yu sen bilmiyor olabilirsin ama alanında kendini kanıtlamış bir markadır aynı zamanda.

Paylaştığın ürünü bir dönem bir kaç bilgisayara taktım yolladım ama dahili Bluetooth'u olduğunu hatırlayamadım. Var mı?
dikkatlı bakmamışım hocam attığınız bluetooth içinmiş, attığımı kullanıyorm fakat bluetooth'u varmı hiç dikkat etmemişim. Eve gittiğimde geri dönüş yaparım ama olduğunu sanmıyorum

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
hocam driver kurunca 5.3 mü oluyor gerçekten ? böyle bir şey mümkün mü ? 1 hafta önce 200 tl ye almıştım amazondan driver kurmamış takıp çalıstırmıstım. Driveri kurunca 5.3 olduğu nerde yazıyor merak ettim eve geçince deneyip kontrol sağlayacağım

Aykut D.

80+ Gold
Kulaklık için Alınır mı? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Barış Seyhan
hocam driver kurunca 5.3 mü oluyor gerçekten ? böyle bir şey mümkün mü ? 1 hafta önce 200 tl ye almıştım amazondan driver kurmamış takıp çalıstırmıstım. Driveri kurunca 5.3 olduğu nerde yazıyor merak ettim eve geçince deneyip kontrol sağlayacağım
Ben o şekilde kullanıyorum. Bende inanmamıştım ilk başta. Şuan sürümü 5.3.

lonelyboy

80+
kuponla 190 TL'ye geliyor alsam mı acaba elimde 80 tllik leş alıcı var gamepad masanın biraz altında kalınca algılamıyor basılı falan kalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Barış Seyhan

Ekleme yapayım. Yorum sayısı önemlidir tabii ki. Başkaların tüm yorumlarına göre karar verme aşaması önemlidir.
Olumlu olumsuz yorum oranı da değerli bir veridir. Kendimize göre iyi bir değerlendirme tüm bunların karmasından doğar.

1 yıldızlı yorum sayısı Alıntıyı görüntüleü
2 yıldızlı yorum sayısı Alıntıyı görüntüle
3 yıldızlı yorum sayısı Alıntıyı görüntüle

Bu önyargı değilki. Tp-Link'i kullandım ve sorun yaratmadığı için bu şekilde yazdım. Diğer markayı bilmediğim için hazır olarak düzgün çalıştığına inandığım ürünü tavsiye ediyorum. Bu fiyat farkına riske girilmemesi gerektiğini düşündüğüm için yazdım. Tp-Link'in versiyon 5.3 olması da bir artı bu arada.

Bünyamina

80+ Platinum
kuponla 190 TL'ye geliyor alsam mı acaba elimde 80 tllik leş alıcı var gamepad masanın biraz altında kalınca algılamıyor basılı falan kalıyor
Alınabilir. 190 tl güzel fiyat.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Bu önyargı değilki. Tp-Link'i kullandım ve sorun yaratmadığı için bu şekilde yazdım. Diğer markayı bilmediğim için hazır olarak düzgün çalıştığına inandığım ürünü tavsiye ediyorum. Bu fiyat farkına riske girilmemesi gerektiğini düşündüğüm için yazdım.
İki tarafta kullandığını önerdiğine göre alternatif olarak yazıp attığım ürüne hiç bir fikir olmadan alınmaz yazılması yerine araştırarak bir kenara bilgi olarak koymak daha iyi değil mi? :) Neyse güle güle kullanın siz ve alanlarda tabii ki.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
Ben o şekilde kullanıyorum. Bende inanmamıştım ilk başta. Şuan sürümü 5.3.
Güncelledikten sonra sürümü nerden bakıyoruz hocam. Version 1 benim amazondan almıştım. Bir hafta olmadı belki. Driver güncellemeden ve güncelledikten sonra kontrol edeceğim. Çünkü şuan hafif sanki bir saniyelikte olsa gecikme var gibi güncelledikten sonra kontrol edeceğim.

Top Bottom