Neler Yeni

TPM Yönetim Konsolu Desteklenmiyor hatası

Bura.K

80+ Silver
nca laptop arayın bilgisayar parçası arayın siz anca laftasınız icraatiniz yok oğlum sorsak her şeyi biliyorsunuz daha 1 tane konuya yorum yapamıyorsunuz sözde icraatciler sizi
Yemin ediyorum insan gibi cevap verecektim, çözümü biliyorum. Şunu yazdıktan sonra cevap vermeyeceğim. Seviyesiz seviyesiz konuşuyorsunuz. Kimse senin konuna cevap vermek zorunda değil karşında hizmetçin-paralı tuttuğun elemanlar yok. Herkes gönüllü olarak yardım ediyor burada, karşılığında tek kuruş almıyor.
Çok hızlı hizmet/yardım görmek istiyorsan defolup git paralı yardım hizmeti al.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Dengesiz dengesiz konuşup benim sinirlerimi bozma uza şuradan yoksa boyunu ben uzatırım trollcü :D
Benim anakartta 2.0 desteklemiyor ama w10 kullanıp valorant oynayabiliyorum üstteki bir arkadaş zaten öyle yazmış.Bu denli valorant oynama isteğinden ortalama ergenler olarak kabul ediyorum bende 16ya gireceğim ama böyle düşünce yapını bırakmalısın.

blok3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hako Kaya
Yemin ediyorum insan gibi cevap verecektim, çözümü biliyorum. Şunu yazdıktan sonra cevap vermeyeceğim. Seviyesiz seviyesiz konuşuyorsunuz. Kimse senin konuna cevap vermek zorunda değil karşında hizmetçin-paralı tuttuğun elemanlar yok. Herkes gönüllü olarak yardım ediyor burada, karşılığında tek kuruş almıyor.
Çok hızlı hizmet/yardım görmek istiyorsan defolup git paralı yardım hizmeti al.
Hocam özür dilerim methodu söyleme şansınız var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,308
Üyeler
168,116
Son üye
ozgurauda
Top Bottom